Become a Rock Star Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Become a Rock Star Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0₺
lisa da selinada cok iyi karakterler son guncellemede oyun cok ıyı yerde bıttı bır an once devamının gelmesi dileğiyle

Iboo

Iboo

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
0₺
Yeni gelen guncelleme tahmini ne kadar suruyor

F

FeritGonden

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun gerçekten süper ama bir yerde direk bitiyor devamı ne zaman gelir?

R

RelaD

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunun ismini çok fazla duydum şuan indiriyorum umarım pişman olmam

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1₺
Güzel karakterler ve iyi bir hikayesi var.Kadın karakterler çok iyi tasarlanmış.Devamını beklediğim oyunlardan oldu.Çevirmenleri tebrik ediyorum.
🥰(y)

Farbo

Farbo

Kayıtlı Üye
Kredi
3₺
Oyun 2 dir tam yerinde bitiriliyor. Oyunu yapan adam işinin hakkını veriyor. Çevirenlerin de ellerine sağlık ortada büyük emek kokuyor :)

SakinZeytin

SakinZeytin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Öyle bi yerde bitirmiş ki yapımcı sezon finali gibi sanki. O son kısımları adeta yaşadım umarım olabildiğine çabuk gelir yeni güncelleme

Y

Yusuf2024

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
elimde önceki sürümün kayıt dosyası bulunmasına rağmen kayıt dosyasına tıkladığımda hata ile karşılaşıyorum çözümü bilen var mı acaba

Üst Alt