ReckyRey
Doğasever
Hayır, yapımcıya bağlı.Bu oyunların final yapma tarihleri hakkında bir şey yok değil mi
Hayır, yapımcıya bağlı.Bu oyunların final yapma tarihleri hakkında bir şey yok değil mi
Beta dan kalktımı ?Ekli dosyayı görüntüle 785
GENEL BAKIŞ
Ana karakter, büyük bir şehire yeni taşınıp iş arayan ve yeni bir müzik grubu kurmayı isteyen birisidir. Yeni insanlar ve yeni fırsatlar, hepsi sizin elinizde.
Paylaşılan Tarih: 28.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.70
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.49 GB
Oyun Boyutu APK: 695 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3dcg, Male protagonist, Animated, Big ass, Big Tits, Handjob, Oral sex, Vaginal sex, Voyeurism, Titfuck, Milf, Creampie, Groping, Interracial, Anal sex, Teasing
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Become a Rockstar oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 786 Ekli dosyayı görüntüle 787 Ekli dosyayı görüntüle 788 Ekli dosyayı görüntüle 789 Ekli dosyayı görüntüle 790 Ekli dosyayı görüntüle 791 Ekli dosyayı görüntüle 792
Evet.Beta dan kalktımı ?
burada hastene de mi bitiyor son???
Yeni güncellemede döversin xdLisa için kurşun atıp kurşun yenir
oyunun sonu neydi öyle ya oyuna girip ben dövecektim o adiyi
ne zaman gelecek belli miYeni güncellemede döversin xd
Güncelleme daha yeni geldi. 0.80 sürümü şu anda %10 durumda.ne zaman gelecek belli mi
%10 durumda derkenGüncelleme daha yeni geldi. 0.80 sürümü şu anda %10 durumda.
0.80 sürümü %10 bitmiş durumda. Yani daha gelmesine var.%10 durumda derken
ne zaman oynayabiliriz%10 durumda derken
Dediğim gibi güncelleme yani geldi. Bu yüzden belli bir tarih yok. Ama gelmesine en az 1-1.5 ay var.ne zaman oynayabiliriz
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Dediğiniz gibi silip yükledim ve kaydım duruyordu ama kaydimi calistirdigimda bir kod sayfası açıldı napmam lazım ?