iyi oyunlartekrar indirdim şimdi girebildim teşekkürler
Özel çeviri değil normal çevirinin paketini almışsın, özel çeviri linklerinden değil normal çeviri linklerinden indir açılır.Özel çeviri paketini satın aldım ama giriş ekranında beni yine sitenin paket satın alma sayfasına yönlendiriyor yardımcı olabilir misiniz
Bende normal cevırıyı almısım ek olarak Alınanan paketleri görebiliyormuyuzMerhaba magaza dan aldıgım 4lü pakette a way from home vardı erisim hakkınız bulunmamaktadır diyor yardımcı olabılırmısınız
Aldığınız paket içinde bulunan oyunları oynayabilirsiniz. Diğerlerine erişmek için ya onlarında bulunduğu paketi almalısınız ya da destekçi almalısınız.Bende normal cevırıyı almısım ek olarak Alınanan paketleri görebiliyormuyuz
Betadan ne zaman çıkartılacağına dair net bir zaman aralığı yok. Mağazadan erişimin satılıp satılmadığına bakabilirsin. Erişim satıştan kaldırıldıysa, yakın zamanda herkesin erişimine açılacak demektir.biri cevap verebilir mi neredeyse 3 hafta olucak oyun daha çıkmadı ?
Beta paketleri mağazadan kaldırıldıktan sonra, birkaç gün içerisinde herkese açılıyor. Beklemen gerek.oyun beta mağazasında da görünmüyor nasıl alıcaz
Beta paketleri mağazadan kaldırıldıktan sonra, birkaç gün içerisinde herkese açılıyor. Beklemen gerek.
Özel çeviriler birkaç sürümde bir güncelleniyor.Yeni güncellemeyle birlikte özel çeviri de yayınlanacak mı? 3 bölümdür güncellenmiyor.
Sürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.Uygulama izni verdiğim halde açmıyor oyunu