MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.19.bölüm çıktı ne zaman güncellenir ?
Net bir tarih yok.19.bölüm çıktı ne zaman güncellenir ?
O üyelik istiyor, ona erişim yok şu an."Away From Home B14 - Adult Oyun Çeviri" normal oyunu açtım fakat plus açılmıyor. Bilginize
Android 13 den kaynaklanan bir sorun. Discord sunucumuzda bu sorunun videolu çözümü mevcutMerhaba android icin cloud dan indiriyorum normalde sorun olmuyor girisde izin de veriyorum ancak izin verilemedi diyip cikikiyor yaziyor ve acmiyor oyunu yardim edermisiniz
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.Merhaba android icin cloud dan indiriyorum normalde sorun olmuyor girisde izin de veriyorum ancak izin verilemedi diyip cikikiyor yaziyor ve acmiyor oyunu yardim edermisiniz
Net bir tarih veremiyoruz maalesefbölüm 20 çıktı diye biliyorum buraya ne zaman gelecek
peki normal çeviri indirsem 19 bölüm de dahil mi yoksa hangi bölüme kadar dahilNet bir tarih veremiyoruz maalesef
Normal çeviri 17.bölümde özel çeviri ise 14peki normal çeviri indirsem 19 bölüm de dahil mi yoksa hangi bölüme kadar dahil
Peki yeni bölümler en kısa süre de ne zaman gelirNormal çeviri 17.bölümde özel çeviri ise 14
Maalesef çeviriler hakkında bilgi veremiyoruz ama mutlaka gelecektirPeki yeni bölümler en kısa süre de ne zaman gelir
Maalesef yok, 'Destekçi VIP' veya erişim paketi gerekiyor.Özel çeviriye erişimimiz yokmu şuanda
Teşekkür ederim enkısa zamanda almayı planlıyorumMaalesef yok, 'Destekçi VIP' veya erişim paketi gerekiyor.