Tam bir tarih veremeyiz ama hiç bir sıkıntı olmadıkça türkçesi gelecektir.18. bölüm gelmiş. Yeni bölümü bekliyoruz. Saygılar
Türkçe oyunlarımızın güncelleme sırası ilgiye göre değişiyor. Elimizden geldiğince en hızlı sürede güncellemeye çalışacağız.Yeni Bölümü Bekliyoruz
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyuna izin verdiğim halde gerekli izinler verilmedi diyerek çıkıyor sebebi nedir acaba yardımcı olabilir misiniz
Discord sunucumuza katılarak bu sorunu çözebilirsiniz.ben bu oyunu telefonuma indirip açmak istediğimde tüm dosyalara erişim izni istiyor vermeyince oyundan atıyor buna bir çare bulun lütfen. bu oyun çok sevdiğim bir oyun benim.
Türkçe oyunlarımızı güncellemeye özen gösteriyoruz ama net bir tarih yok.19. bölümü çıkmış sanırım çevirecek mi
Linkleri denedim hiç bir sıkıntı yok.Windows Cloud linki kırık güncelleyebilir misiniz ?
Linkler en kısa zamanda düzeltilecek.Windows Cloud linki kırık güncelleyebilir misiniz ?
Türkçe oyunlarımızı güncellemeye özen gösteriyoruz ama net bir tarih yok.
Bu isteğinizi yönetime bildireceğim. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Lütfen bir sonraki güncellemede özel çeviriye de el atın. Oyun defalarca güncelleme aldı, ama özel çeviri halen güncellenmedi. Lütfen bizleri de düşünün.
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede güncellemeye çalışıyoruz.güncelleme ne zaman gelecek