Son Konular
Ekranı parmağınla sağa sola doğru sürüklemen yeterli.Androiddeyim act1 de belli bir süre sonra menü kayboluyor oynarken kaydetme veya yükleme yapamıyorum hiçbir türlü yukarı kaydırmaya falan herşeyi denedim
Ekranı parmağınla sağa sola doğru sürüklemen yeter
oyunu kapatıp açınca düzeldi sağolun yinedeEkranı parmağınla sağa sola doğru sürüklemen yeterli.
21.09.2022 tarihin de geldi.Son güncelleme ne zaman geldi?
Android 13 hatası alıyorsun oyunun mevcut renpy sürümünün apk'sı Android 13'e uygun olmadığından kaynaklanan bir hata. Bu hata yeni çıkan oyunlar ile düzeltildi yani oyunlara güncelleme beklemek gerekiyor.Oyunun ikinci bölümüne girdiğimde izij hatası alıyorum gerekli izinler verilmedi çıkılıyor diyor ama gidip uygulama izinlerine baktığımda hiçbir izin gerektirmiyo diyor yardımcı olursanız sevinirim.
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor.Güncellemesi gelicekmi bunun
Oyunda görev kutucuğu veya ne yapacağınızı söyleyen bir yer yok mu?chapter 1 de sanboxa döndü oyun ne yapmalıyım heryeri gezdim heryere herşeye tıkladım fakat hikaye ilerlemiyor
sürüm bitti gibi birşeyde söylemiyor
Yapay zeka oyunlarımıza sadece içerik haftası etkinlerimizde güncelleme geliyor. Tabii o zamana kadar yapımcı güncelleme çıkarttıysa.bölüm 3 ne zaman çıkar abim
abi içerik haftası nedir ve tam olarak hangi hangi haftalarda oluyor acaba bilmiyorum da açıklar mısın lütfenYapay zeka oyunlarımıza sadece içerik haftası etkinlerimizde güncelleme geliyor. Tabii o zamana kadar yapımcı güncelleme çıkarttıysa.
İçerik haftası ya da ayı olarak nitelendirdiğimiz etkinlik Aynı hafta içinde birden fazla oyunun güncellenip, yeni oyunların getirildiği, çizgi roman ve yapay zeka oyunlarının elimizden geldiğince güncellendiği büyük bir etkinlik. Sorunuza gelecek olursak bu etkinliğin net bir tarihini maalesef size söyleyemeyiz. Oyun önerileri için Discord sunucumuza gelip #oyun kanalında bu oyuna benzer birçok oyun tavsiyesi alabilirsiniz.abi içerik haftası nedir ve tam olarak hangi hangi haftalarda oluyor acaba bilmiyorum da açıklar mısın lütfençünkü bu oyun çok hoşuma gidiyor ayrıca bu oyuna benzer oyun varsa önerir misin lütfen
hayır yok,Oyunda görev kutucuğu veya ne yapacağınızı söyleyen bir yer yok mu?
Maalesef oyunu oynamadığım için bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.hayır yok,
sanbox değildi ki oyun sadece işte kutuya tıkla şuraya git onunla konuş gerisi full hikaye