Dudağına tıklaman yeterli.Kaldık burada tıklanmıyo bir türlü. Bu aşağıdaki menüyü yok ettiğim zaman da alttaki seçenek de kayboluyor. Bi çözümü var mı acaba? Oyunun daha başları sayılır en kötü pcden devam ederim ama yine de sinir bozucu.
Ekli dosyayı görüntüle 13561
keşke oyunu silmeden önce görseydim bu mesajı..Dudağına tıklaman yeterli.
Ah şu keşkeler tekrar denemeni öneririm oyun güzel bence.keşke oyunu silmeden önce görseydim bu mesajı..
Kaldığınız yerin görselini atabilir misiniz? Belki gözden kaçırıyorsunuzdur.Arkadaşlar elenanin odasını temizlerken takılıp kaldım.temizlemem gereken bir şeyler var diyor tiklamadigim yer kalmadı
Evet var.Sahne var mı?
Yeni güncelleme de var değil mi? Bir oncekinde patron karı bdsm yapıyordu onun dışındaEvet var.
Eski sürümlerde yoktu diye biliyorum sahneler son güncellemeler ile eklenmiş olması lazım.Yeni güncelleme de var değil mi? Bir oncekinde patron karı bdsm yapıyordu onun dışında
Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş size yardım edecektir.Dayı bu kalem falan yok öğlen giriyorum gardıropun oraya bakıyorum ama ne sağ altta ne solda hic bir yerde yok yardimci olun bea
Önce adamın kendi odasına gidip masasında bilgisayarının olmadığını farketmesi lazim. Daha sonra oturma odasında Elenayla bilgisayar hakkında konuşması lazım. Ondan sonra cuma öğle vakti Elenanın odasinda gardrobun ordaki camasir sepetinin saginda bilgisayarinin oldugunu gorecek. Bilgisayari aldiktan sonra da onun arkasinda kalemler oldugunu goreceksiniz.Dayı bu kalem falan yok öğlen giriyorum gardıropun oraya bakıyorum ama ne sağ altta ne solda hic bir yerde yok yardimci olun bea
Maalesef net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.devamı ne zaman gelir?
Sonunda buldum. Teşekkür ederimKaldığınız yerin görselini atabilir misiniz? Belki gözden kaçırıyorsunuzdur.
Rica ederim iyi oyunlar.Sonunda buldum. Teşekkür ederim
Hacı buldun mu yaBeyler bu mobilya mağazası nerde ben mi körüm anlamadım haritada tıklamadigim yer kalmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi
Oyunda ilerlediğinizde otomatik çıkması lazım.Hacı buldun mu ya
Oyun içinde ilerlemeniz gerekiyor.Beyler bu mobilya mağazası nerde ben mi körüm anlamadım haritada tıklamadigim yer kalmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi