Exe dosyasınıda indirmen gerekiyor clud linkine girip exe dosyasını indir.aoc uzantıl dosyayı neyle açıcam
Maalesef oyunun türkçe çevirilerinin tahmini bir süresi olmuyor.Oyun aşşşırı iyii. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Devamını merakla bekliyorum.. (Tahmini ne zaman gelir bu arada?)
Bu kadar hızlı yanıt beklemiyordum, teşekkür ederimMaalesef oyunun türkçe çevirilerinin tahmini bir süresi olmuyor.
Rica ederimBu kadar hızlı yanıt beklemiyordum, teşekkür ederim
İnternet bağlantısı hatası mı veriyor?Oyun giriş ekranında kalıyor acilimiyor yardımcı olabilir misiniz telefonda
Sitemizde bu tarz oyunlar bulunmakta çünkü istek var.Koskoca oyunda 1 sex sahnesi var sadece hikayeli oyun oynamak istesem god of war oynardım bu oyunun çevirisini yaparak boşa vakit harcamışsınız
Cihaz ile alakalı bir problem var gibi duruyor. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyun bozuk net bozuk 7 gb ram 128 gb hafızası olan bi telefonda yanıt vermiyo hatası çıkıyor oyundan çık seçeneği geliyor 1 oyun da sorunsuz çalışsın artık saviyor da oynuyamadım istediği izini verip yinede oyuna girememişdim bu oyunu yükledim buda her zamam yanıt verimliyo hatasını veriyor bu sorunu düzeltin
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.telefonda mesaj yazdıktan sonra geri çıkılmıyor. hem Kate alışveriş merkezinde mesaj yazmaya çalıştığımda hemde eva ya evden mesaj gönderdiğimde geri çıkılmıyor
Güncellemesi gelecek ama net bir tarih yok.Yeni güncellemelerle çevirisi yapılmalı