Amnesia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Amnesia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.90c
jeoka

jeoka

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Mobilya magazasina nerden gidiliyor haritada bulamıyorum

D

doukan00

S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
aoc uzantıl dosyayı neyle açıcam

Rubicon Zaraki

Rubicon Zaraki

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun aşşşırı iyii. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Devamını merakla bekliyorum.. (Tahmini ne zaman gelir bu arada?)

K

karano

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Koskoca oyunda 1 sex sahnesi var sadece hikayeli oyun oynamak istesem god of war oynardım bu oyunun çevirisini yaparak boşa vakit harcamışsınız

B

bzk12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun giriş ekranında kalıyor acilimiyor yardımcı olabilir misiniz telefonda

yavuz67

yavuz67

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun bozuk net bozuk 7 gb ram 128 gb hafızası olan bi telefonda yanıt vermiyo hatası çıkıyor oyundan çık seçeneği geliyor 1 oyun da sorunsuz çalışsın artık saviyor da oynuyamadım istediği izini verip yinede oyuna girememişdim bu oyunu yükledim buda her zamam yanıt verimliyo hatasını veriyor bu sorunu düzeltin

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Oyun bozuk net bozuk 7 gb ram 128 gb hafızası olan bi telefonda yanıt vermiyo hatası çıkıyor oyundan çık seçeneği geliyor 1 oyun da sorunsuz çalışsın artık saviyor da oynuyamadım istediği izini verip yinede oyuna girememişdim bu oyunu yükledim buda her zamam yanıt verimliyo hatasını veriyor bu sorunu düzeltin
Cihaz ile alakalı bir problem var gibi duruyor. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.

D

dogadeniz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
telefonda mesaj yazdıktan sonra geri çıkılmıyor. hem Kate alışveriş merkezinde mesaj yazmaya çalıştığımda hemde eva ya evden mesaj gönderdiğimde geri çıkılmıyor

B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Bildiğin başyapıt oynadım. Usta ben bu kadar beklememiştim. Bu nedir ya :)

Tyf

Tyf

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
oyunu pcye indirdim türkçe dil desteği gözükmüyor sebebi nedir

Üst Alt