Lunael
Yetkili
Hayır oyun güncellenmeye devam ediyor.Bu oyun bırakıldım en son 2020 yapmışın yorumu halen gelmemiş
Son düzenleme:
Hayır oyun güncellenmeye devam ediyor.Bu oyun bırakıldım en son 2020 yapmışın yorumu halen gelmemiş
Konu içinde " Paylaşılan Tarih " kısmına bakarak en son ne zaman güncellenmiş öğrenebilirsiniz.Bu oyun bırakıldımı en son 2020 yapmışın yorumu halen gelmemiş
Her oyunda animasyon bulunmayabiliyor.Ne yani o kadar içerik arasından bir animasyon mu yok?
Animasyonsuz tadı çıkmıyor, ne kadar kaliteli olsa daHer oyunda animasyon bulunmayabiliyor.
O zaman başka oyunlara bakmaktan başka çareniz yok maalesef.Animasyonsuz tadı çıkmıyor, ne kadar kaliteli olsa da
silvers rayleigh kaç yaşına geldin ne arıyon bu sitedeUzun zamandır bunu arıyordum.
Hatayı bildirdiler yazılımcımız ilgilenecek teşekkür ederiz.Karakterlerin aklından geçirdikleri metinlerin çoğu ingilizce kalmış benden kaynaklı mı?
Sizden kaynaklı değil. Bir kişi daha bu sorunu bize bildirdi büyük ihtimal oyun, çeviri dosyalarını çekmiyor. Yazılımcımız en kısa sürede bu sorunu çözecektir.Karakterlerin aklından geçirdikleri metinlerin çoğu ingilizce kalmış benden kaynaklı mı?
Yazılımcımıza bildirdim geri dönüş yapacağım.Failed to execute script pyi_rth_multiprocessing due to unhandled exception. DLL load failed while importing_socket : Parametre hatalı
Bu oyun ve indirdiğim başka bir oyunda bu hatayı aldım. Konu da açmıştım ama hangisinden hızlı yanıt alırsam diye.
Bunu indir sistemine göre 32bit veya 64bit içindeki güncellemeleri kur. Windows 7 kullanıyorsun ve eksik güncellemelerin var bundan dolayı hata alıyorsun. Eksik tüm güncelemeler burada.Failed to execute script pyi_rth_multiprocessing due to unhandled exception. DLL load failed while importing_socket : Parametre hatalı
Bu oyun ve indirdiğim başka bir oyunda bu hatayı aldım. Konu da açmıştım ama hangisinden hızlı yanıt alırsam diye.
Rica ederim, iyi oyunlar.Çok teşekkür ederim, sorunum çözüldü.
Yönetici çalıştırdım ve çözüldü.şöyle bir hata alıyorum nedeni nedir ?
Bu hatanın çözümü görev yöneticisinde turbo yazan programları kapatmaktır.şöyle bir hata alıyorum nedeni nedir ?
Görev yöneticisine girip .turbo uzantılı ne kadar dosya varsa hepsini kapatıp oyunu açtığınızda sorun çözülmüş olacaktır.şöyle bir hata alıyorum nedeni nedir ?