MRainb0w
Yetkili
Hayır, oyun yapay zeka değil.Oyun zaten yapay zeka çeviri kategorisinde değil mi ? Yanlış ve eksik çeviriler elbet olur. Genelini kavrıyorsak sorun yok bence.
Son Konular
Hayır, oyun yapay zeka değil.Oyun zaten yapay zeka çeviri kategorisinde değil mi ? Yanlış ve eksik çeviriler elbet olur. Genelini kavrıyorsak sorun yok bence.
Oyun içinde ne yapmanız gerektiğini söylüyor o yüzden dolayı Türkçe rehberi mevcut değil ama internette yazılı ve videolu rehberleri olabilir.Oyunun rehber var mı
Oyunda görev yönlendirme sistemi var. Eğer hala yapamıyorsanız discord sunucumuza katılıp yardım alabilirsiniz.Oyunun rehber var mı
Hayır, oyun eskiden yapay zekaydı. Sonra türkçe çevirisi yapıldı.Oyun zaten yapay zeka çeviri kategorisinde değil mi ? Yanlış ve eksik çeviriler elbet olur. Genelini kavrıyorsak sorun yok bence.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.2.xray nerede bulamadim
Yapımcı ne zaman yeni sürümü çıkartırsa bizde o zaman güncelleyeceğiz.Devamı ne zaman gelecek?
En çok istek alan oyunları çevirmeye özen gösteriyoruz.Devamını bekliyoruz daha fazla 2d oyun lütfen
Link atmanıza gerek yok teşekkürler. Güncellemesi gelecek ama yakın tarihte değil.yeni sürümü çıkmış Redditlerinden gördüm çevirisi ne kadar sürer ? isterseniz linkde atarım
Discord sunucumuzda yardımsever rolü olan üyeleri etiketledim aralarında bilen varsa cevaplayacaktır.2. Jammer nerde bulamıyorum DC deki yardım grubundanda destek alamadım