MRainb0w
Yetkili
Link yönlendiricisinden kaynaklı bir problem var daha sonra tekrar deneyiniz.windows linkine basınca connection refused yazıyo
Link yönlendiricisinden kaynaklı bir problem var daha sonra tekrar deneyiniz.windows linkine basınca connection refused yazıyo
Oyunun konusunda, '' İNDİRME BUTONLARI '' bulunuyor. Hangi platformdaysanız, onun linkine tıklayın.Yeniyim bu oyun tam olarak nasıl indirilir
Hayır, oyunun konusunda Animated etiketi bulunmuyor.animasyon var mı ?
GDrive linklerinden indirmek artık mümkün değil, diğer alternatifleri dene.Link erişim işte diyor indiremiyoum
Kayıt dosyanızdan devam edebilirsiniz.Oyunu oynamıştım ama yeni güncelleme gelmiş heralde ama oyunu silmiştim şimdi en baştanmı başlamalıyım
Kayıt dosyanızdan devam edebilirsiniz.
Kayıt dosyalarınızı tekrardan aktarabilirsiniz.kayıt sayfam bomboş ama neyse yinede sağol
Oyun betada olduğu için paket satın almanız gerekmekte.oyuna erişiminiz bulunmamaktadır diyor yardım edbilirmisiniz
aynen doyurmuyor artık 3dler bizi2D summertime sagadan sonra bağımlılık yaptı
Kredi var ama mağazada krediniz yok diyor. Bugdamı kaldı yardımcı olabilir misiniz
Net bir tarih yok.betadan ne kadar sürede çıkar acaba ?
Bu oyun bırakıldımı en son 2020 yapmışın yorumu halen gelmemişUzun zamandır bunu arıyordum.