RionaBenim
Kayıtlı Üye
aktarma dosyası derken biraz daha açarmısınızAktarma dosyası nasıl oluşturuluyor
aktarma dosyası derken biraz daha açarmısınızAktarma dosyası nasıl oluşturuluyor
gelebilir hocam talebe bağlıPart 3 gelir mi?
Payne Memoo17 linkinpark_k
Oyunun 2. bölümüne geçebilmeniz için 1. bölümü sonuna kadar oynamış olmanız gerekiyor. 1. bölüm sonunda bir aktarma dosyası oluşturuyorsunuz ve bu aktarma dosyası 2. bölümde gözüküyor.
hocam save galiba aktarma dosyasıAktarma dosyası oluşturursak part 2 yi açabiliyoruz ya onu sordum
hocam sadece arkadaslarimla ben 5 kişi bu oyunu bekliyoruz talep yoğun yanigelebilir hocam talebe bağlı
gelmeli artık dort gözle bekliyoruz hocamgelebilir hocam talebe bağlı
bu oyun efsaneler arasında yahu tabiki gelmelidirgelmeli artık dort gözle bekliyoruz hocam
gelmeli artık dort gözle bekliyoruz hocam
Yapay zeka oyunları sadece erişim ayında güncelleniyor. Bir sonraki erişim ayında oyunun yeni sürümü eklenir.bu oyun efsaneler arasında yahu tabiki gelmelidir
Görev yöneticisinden turbo.net uzantılı herşeyi kapatın ardından tekrar deneyin.2. oyuna giriyor ama 1. oyuna girmiyor nasıl düzeltebilirim
Evet bir discord sunucumuz var gelebilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!bu zamana kadar hep mobilden oynuyordum pc den ilk kez oynayacağım kurulum için yardım alabileceğim bir discord sunucusu var mı acaba ?
Discord sunucumuzda oyuna ait kayıt dosyalarını kullanabilirsiniz.1. bölüm savesi bende bozulmuş. sizlerde varsa yardımcı olurmusunuz.
Oyunun 2. bölümüne geçebilmeniz için 1. bölümü sonuna kadar oynamış olmanız gerekiyor. 1. bölüm sonunda bir aktarma dosyası oluşturuyorsunuz ve bu aktarma dosyası 2. bölümde gözüküyor.Ekli dosyayı görüntüle 12902aktarma dosyası yok diyor napabilurm