Ben bıktım ama discort da yok dosya yardımcı olurmusunKayıt dosyaları için Discord sunucumuza gelip #kayıt dosyalarınız kısmına bakabilirsiniz.
O zaman maalesef size yardımda bulunamayacağız.Ben bıktım ama discort da yok dosya yardımcı olurmusun
İlk bölümün sonunda aktarma dosyası oluşturmadığın sürece başlayamazsın ikinci bölüme.Ekli dosyayı görüntüle 13472böyle bişey çıkıyor nasıl başlıyıcan 2.sine
İçerik aylarımız yılda bir veya iki kere oluyor. Şu an için böyle bir şeyin tarihini vermemiz mümkün değil maalesef.içerik ayı ne zaman gelsin artık şubat bitti
Yapay zeka oyunların yenileri ve güncellemeleri sadece içerik ayında gelecektir. İçerik ayının ne zaman olacağına dair net bir tarih vermem mümkün değil maalesef.Bunun devamı ne zaman gelir ayrıca bir yılda iki sahne mi yapabiliyor yapımcısı
Peki içerik ayında buna net gelir mi ilerleme ve ne kadar gelirYapay zeka oyunların yenileri ve güncellemeleri sadece içerik ayında gelecektir. İçerik ayının ne zaman olacağına dair net bir tarih vermem mümkün değil maalesef.
Yapımcı ne kadar güncelleme çıkardıysa.Peki içerik ayında buna net gelir mi ilerleme ve ne kadar gelir
Elimizden geldiğince yapay zeka oyunlarımızın güncellemeleri geldiyse onların güncellemelerini getirmeye çalışıyoruz.Peki içerik ayında buna net gelir mi ilerleme ve ne kadar gelir
Android 13 kullandığınız için böyle bir hata alıyorsunuz. Discord sunucumuza katılarak bu sorunu çözebilirsiniz.Cogu oyunlarinizlarda boyle bir hata aliyorum
Direkt Part 2'yi indirirseniz içinde Part 1 bulunmuyor.Kolay gelsin direk part 2 indirdim yukleme dosyasi yok diyor olan var mi acaba