kennyR
Çevirmen
Yapay zeka ile çevrilen oyunlara yalnızca içerik haftası gibi etkinliklerle güncelleme geliyor.devamı gelmesi lazım agaaa .d
Yapay zeka ile çevrilen oyunlara yalnızca içerik haftası gibi etkinliklerle güncelleme geliyor.devamı gelmesi lazım agaaa .d
v0.175 gelmiş umarım talep olurda çevirisi yapılır
artık acik olarak part 3 gelmesi lazım ya
Yapay zeka ile çevrilen oyunlara yalnızca içerik haftası gibi etkinliklerle güncelleme geliyor.Devamı ne zamana gelir ?
Yılda iki defa yapılıyor genelde. Toplu olarak yapay zeka oyunlar güncelleniyor. Daha önce şubat ve eylül aylarında güncellendi.İçerik haftası derken yani taam olarak neti kastediyorsunuz rica etsem. Birde güncelleme gelmiş ne zaman güncellenecek acaba .
Anladım çok saol biran önce gelsede cok iyi olacak.Yılda iki defa yapılıyor genelde. Toplu olarak yapay zeka oyunlar güncelleniyor. Daha önce şubat ve eylül aylarında güncellendi.
Adult Oyun Çeviri logosunun bulunduğu ekranda takılı kaldığını düşünüyorsan yanılıyorsun. O ekranda oyunun dosyaları işleniyor. Beklemen gerek.Oyun açılmıyor giriş ekranında takılı kalıyor
Part 1 bitirdiğin save dosyasını part 2'nin save klasörüne atman gerekiyor.Başla diyorum ama aktarma dosyası yok diyor
İlk bölümü bitirdiğin zaman senden bir aktarma dosyası oluşturmanı istiyor. Bu dosyayı oluşturduktan sonra oyunu kapatıp sil ve ikinci bölümü yükle. Aktarma dosyan oyunda görünecek.Başla diyorum ama aktarma dosyası yok diyor
Abi ben 1 çok önce oynadım sildim sizde varsa atarmisiniz
Yapay zeka ile çevrilen oyunlara yalnızca içerik haftası gibi etkinliklerle güncelleme geliyor.yeni bölümü ne zaman gelir