Yapay zeka oyunlarını erişim aylarında güncelliyoruz.Patrondan version 0.160 çıkış tarihi geldi.ne zaman ceviri olur
hepimiz beklemedeyiz aylarcaReis kolay gelsin bu oyunun yenisi yayınlandı haberin olsun ama ben burda indirmek istiyorum buranın adamıyız bizzz
Yapay zeka oyunlar sadece erişim ayı etkinliklerinde güncelleniyor.Reis kolay gelsin bu oyunun yenisi yayınlandı haberin olsun ama ben burda indirmek istiyorum buranın adamıyız bizzz
Erişim ayı ne zaman olacakYapay zeka oyunlar sadece erişim ayı etkinliklerinde güncelleniyor.
Belli bir tarihi yok.Erişim ayı ne zaman olacak
Net bir tarih yok. Oyun güncellense bile yapay zeka oyunları sadece erişim içerik ayı etkinliklerinde güncelliyoruz.güncelleme ne zaman gelir
Yapay zekalar sadece içerik aylarında güncelleniyor.yeni sürüm gelsin hikaye güzel yerde bitti ya
VPN açıksa kapatınız ya da başka tarayıcıdan deneyiniz.İndirme linklerindeki kısaltma servisi reklam açmaktan indirme linkini açmıyor ya! Kullanacağınız link kısaltma servisini...
Oyunlarımızın hiç birisi virüslü değil gönül rahatlığı ile indirip oynayabilirsiniz.İndirdiğim dosya virüslü gözüküyor.