Maalesef şu an için net bir tarih yok.Şimdi bu içerik haftasının bir günü ayı haftası yokmu ne zaman gelicek bunun güncellemesi lütfen içerik haftasının ne zaman olacağını söyleseniz.
Yapımcı oyunu yaparken gerçekliğe önem verecem tarzın da bir açıklama yapmıştı ve bence dediği gibi hikayesi diğer oyunlardan daha gerçekçi ilerliyor.Net Eleştireceğim 4 Saat oynadım karı kocasıyla bile seks yapmadı ne kadar ateşli olmayı seçsenizde aptal gibi sürekli namusluyu oynauyor yani hemen pişman oluyor oyun tutarsız valla dayanamadım sildim hikayeye yön veremiyorsunuz onu hisettirmiyor
Discord sunucumuza katılarak bu problemi çözebilirsiniz.Giriş yaptıktan sonra oyunda gerekli izin verilmedi şeklinde bir hata alıyorum ancak kontrol ettiğimde bütün izinleri vermiş olarak görünüyor yardımcı olabilecek var mı
kocasıyla bir evde yatakta bide iş yerinde sex yapıyor, oyunun amacı gençlere yönelik aptal kocanın davranışlarından dolayı kaçan kadınların hikayesidirNet Eleştireceğim 4 Saat oynadım karı kocasıyla bile seks yapmadı ne kadar ateşli olmayı seçsenizde aptal gibi sürekli namusluyu oynauyor yani hemen pişman oluyor oyun tutarsız valla dayanamadım sildim hikayeye yön veremiyorsunuz onu hisettirmiyor
İyi eş olarak oynamadığın için hiç bir seks sahnesini görmedinNet Eleştireceğim 4 Saat oynadım karı kocasıyla bile seks yapmadı ne kadar ateşli olmayı seçsenizde aptal gibi sürekli namusluyu oynauyor yani hemen pişman oluyor oyun tutarsız valla dayanamadım sildim hikayeye yön veremiyorsunuz onu hisettirmiyor
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Gerekli izinleri verdiğim halde gerekli izinler verilmedi diyor hata veriyo
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik ayında geliyor.Ne zaman gelir
içerik ayları ne zaman oluyorYapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik ayında geliyor.
Normalde bir yılın ilk dönemi bir tane sonraki dönemi bir tane ama şu an 1 Mayısta farklı bir etkinlik olacak.içerik ayları ne zaman oluyor
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.bu oyunun çevirisi gelicekmi etkinlikte
Abi eline koluna sağlık bu yazı için fikirlerinin hepsine katılıyorum, yabancı kitleler kadın başrol oyunların deli gibi takipçisi ama bizim türkolar anlamadığım bir şekilde hiç sevmiyolar böyle bir oyun böyle bir sitede yapay zeka çevirisinde şaka gibi. Biz bu güncellemeyi bu sitede bence en erken 2-3 ay içinde falan oynarız herhaldeGüncellemeyi soran arkadaşlar olmuş. Güncelleme geldi arkadaşlar, güncel sürüm artık 'v0.185'. Ben ingilizce halini oynadım, yapımcı güzel görselli ve yine tek sahneli bir güncelleme getirmiş. 3 animasyon var yeni sürümde ikisi kısa biri uzun şekilde. 18 word sayfası uzunluğunda metin var Dylan ve Sophia'nın küvetteki sahnesini içeriyor ama fazla detaya girmeyeyim sopiler olmasın. Yine merak eden arkadaşlar için; L&P, yani developer oyunu terk etmiş değil ama 3-4 aylık periyodlarda kısa kısa ve tek sahnelik güncellemeler getiriyor. Forumlarda genelde bunun maddi kaygısından dolayı olduğu ve altın kazı kesmemek için böyle davrandığında bir çok kişi hemfikir. Patreonda yaklaşık 2000 patronu bulunuyor ve yapımcı bundan faydalanmayı amaçlıyor gibi görünüyor gibi yorumlarda epey bir yaygın durumda. Fakat yapımcı tek başına olduğunu, sadece animasyon kısmında yardımcısı olduğunu ve ona da para yetiştirmekte zorlandığını söylüyor. Benim naçizane fikrim ise oyun dünyasının hem hikaye hem gerçekçilik hem de grafik kalite açısından en sağlam işlerinden birine sahip bu oyunun bile isteye sakıza döndüğü yönünde. Eğer istenilseydi ve özveri gösterilseydi en azından her güncelleme bir gün ilerleyip oyunu bitirmek amaçlanırdı. Developer ise oyunun ciddi anlamdaki kemik kitlesinin farkında ve bundan olabildiğince faydalanmaya çalışıyor gibi duruyor. Size kitleyi şöyle anlatabilirim; oyun Nisan 29'u 30'a bağlayan gece yayınlandı ve dünyanın en büyük adult forum sitesi (isim vermiyim reklam olmasın ) resmen 5 dk'ya bir not found verdi. Moderatörler tarafından üyelere spam yapmaması konusunda yoksa oyun başlığının donduruluacağı yönünde uyarılarda bulunuldu. Anlayacağınız oyuna başlayan bağımlısı olup sonra sürünüp duruyor. Ben mesela ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum ve üzerinden tam 6 sene geçti. Oyunun oynanabilir gününde daha yarıya ulaşamadık.(Yaratıcı böyle bir tabir kullanıyor ve 30 oynanabilir gün olduğunu söylüyor. Şuan 14.gündeyiz) Herkesin beklentisi güncelleme aralığının daralıp büyük güncellemeler gelmesi ama bakalım yapımcı fikir değiştirecek mi ?. Oyunun türkçe versiyonu ile ilgili de mod arkadaşlara söyleyebileceğim; önceki sürüm gibi küçük ve önemsiz bir güncelleme değil, en azından çevirmeye değer ve karşılığını üyelerden alırsınız diye tahmin ediyorum. Mutlaka talep olacaktır ve bu doğrultuda mod arkadaşlarda listelerine ekleyeceklerdir diye düşünüyorum. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Zamanım çok olmadığı için bir çok oyuna inceleme yazamıyorum ama bu ve bu gibi oyunlar hakkında merak edilen şeyler olursa yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Herkese iyi eğlenceler
Adminlerde şöyle haklı kendilerince; Bak benim bu yorumuma kaç gün sonra bir adet alıntı yapıldı sadece veya benden sonra 3 mesaj atıldı sadece. Bir kitlesi var oyunun ama buralarda karşılık bulamıyor diye yabancı forumlarda geziyor Türkler hep. Ama şu konuda haklısın, kadın başrol lafını duyunca küfür yemiş gibi tepki veriyor bizdeki oyuncu kitlesi. VR bir oynanış olsa hak verecem ama, görsel romanda bu tepki neden anlayabilmiş değilimAbi eline koluna sağlık bu yazı için fikirlerinin hepsine katılıyorum, yabancı kitleler kadın başrol oyunların deli gibi takipçisi ama bizim türkolar anlamadığım bir şekilde hiç sevmiyolar böyle bir oyun böyle bir sitede yapay zeka çevirisinde şaka gibi. Biz bu güncellemeyi bu sitede bence en erken 2-3 ay içinde falan oynarız herhalde