Hangileri çalıntıydı karakterlerin bir de nerdem olduğunu yazar mısın merak ettimUlan bir oyunun baş kahramanı bile çalıntı olur mu ya! Az önce öğrendim şok içerisindeyim. Ahaha bu adamın bırakması hiç anormal değil zaten.![]()
Ana karakter college kings'ten Sarı saçlu uzun olan adını unuttum baya oldu bırakalı obildiğin maya being a dikten valery ise quinn'den baya esintili ama asıl bomba Jade'in saçını boyayıp biraz gençleştirerek birebir kopyalaması.Hangileri çalıntıydı karakterlerin bir de nerdem olduğunu yazar mısın merak ettim
Düşününce harbiden baya kopyalamışlarAna karakter college kings'ten Sarı saçlu uzun olan adını unuttum baya oldu bırakalı obildiğin maya being a dikten valery ise quinn'den baya esintili ama asıl bomba Jade'in saçını boyayıp biraz gençleştirerek birebir kopyalaması.![]()
Ona da Matt abimin meslek sırrı diyelimBazı oyunların güncellemesi aynı olmasına rağmen boyutları nasıl daha az oluyo?
Başka sitelerde gördüğüm için merak ettim, taşlamayın aforoz etmeyin hemen.
Buradan gayet de memnunum.
Görüntü kalitesi mi daha kötü nasıl yapıyolar ve ben hep Pc versiyonlarını oynuyorum bu arada.
Bence oynanır renderleri gayet başarılı ve kaliteli hikayesi ise idare eder boşuna oynamış olmazsın.bu oyun oynanır mı acaba? yarıda bırakıldı denmiş hikaye çok saçma bi yerde mi bitiyo? boşuna oynayıp merak içinde kalmayalım devam edilmeyecekse.
Aşağıya bıraktığım konudan reklamları nasıl atlayabileceğini öğrenebilirsin.Hiçbir link ten hiçbir oyun inmiyor sadece reklam gelip duruyor
Evet çok yarım kalıyor ve render için oynayacaksan hiç zahmet etme öyle aman aman bir şey yok. Elizabeth harici sahnesi yok gibi bir şey. :/bu oyun oynanır mı acaba? yarıda bırakıldı denmiş hikaye çok saçma bi yerde mi bitiyo? boşuna oynayıp merak içinde kalmayalım devam edilmeyecekse.
Telifden bıraktı mecburen. Çalıntı karakterler kullanmasından kaynaklı.Yarıda bırakılması kötü olmuş.
Nasıl yani çalıntı derken ? Oyun gayet güzeldi karakterleri değiştirip tekrar yayınlama imkanı yok mu ki acaba üzüldüm yav şimdi.Telifden bıraktı mecburen. Çalıntı karakterler kullanmasından kaynaklı.
Telif falan yok patreonda az destekçisi vardı zamanının değmediğini anlayınca komple bıraktı yapımcıNasıl yani çalıntı derken ? Oyun gayet güzeldi karakterleri değiştirip tekrar yayınlama imkanı yok mu ki acaba üzüldüm yav şimdi.