![SagoK](/data/avatars/m/8/8257.jpg?1698352830)
SagoK
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Fazla bir patronu yoktu büyük ihtimalle karşılamıyordur artıkBunu neden bıraktılar bi açıklaması var mı ?
Son Konular
Fazla bir patronu yoktu büyük ihtimalle karşılamıyordur artıkBunu neden bıraktılar bi açıklaması var mı ?
büyük ihtimal patron sayısı yeterli değildiKötü bişi mi oldu acaba?
Neden bıraktı oyunu yapmayı?
bir efsanenin daha sonu geldi
hocam gereken destek gelmemiştir oyunlar için maddi desteğe ihtiyaçları varEn sevmediğim şey. Madem başladın devamını getireceksin. Bunun gibi bir çok oyun en güzel yerlerinde kaldı. Bu adil değil. Gözün yemediyse hiç bulaşmayacaksın. Ya da başladın devamını getirip bitireceksin. Baktın bu kadar yeterli o zaman bırakacaksın.
hocam gereken destek gelmemiştir oyunlar için maddi desteğe ihtiyaçları var
bitirmesi zor olurdu bence ona göre hikaye yazmış ve daha başlarında gibiydi bende üzüldüm severek oynuyordum hikaye olarakda bence badikden farklıydıAnlıyorum lakin yarım bırakmak yakışmaz. Hem beklentiye sokuyor hemde insanları oyalıyor. Baktın destek yok o zaman oyunu komple bitir ve bir daha güncelleme yapma. Finali ver sen sağ biz selamet.
olan olmuş artık umarım diğer oyunlar da aynı sonu paylaşmazAnlıyorum lakin yarım bırakmak yakışmaz. Hem beklentiye sokuyor hemde insanları oyalıyor. Baktın destek yok o zaman oyunu komple bitir ve bir daha güncelleme yapma. Finali ver sen sağ biz selamet.
İlk oyunu için çok fazla aşk ilgisi ve rota planlamış muhtemelen bazı şeyleri ön göremedi.Hayır olamaz, gerçekten en sevdiğim oyun buydu ya kendi oyun sıralamamda 1 numara bu 2 csı badik. bu oyun efsane ötesiydi her karakter farklıydı hepsının farklı hıkayesı ve tarzı olması guzeldi. patreondan boşa destek verdik :/ Neyse Elveda rebecca Elveda Jenny
( belki patreonu çalınıp kapanmıştır bir umut bekliyorum ya )