![FatihEyicil](/data/avatars/m/68/68100.jpg?1664971532)
FatihEyicil
Kayıtlı Üye
Tamamdır teşekkürlerilettim en kısa sürede halletmeye çalışacaklar
Son Konular
Tamamdır teşekkürlerilettim en kısa sürede halletmeye çalışacaklar
Tahmini ne zaman güncelleme gelecek ?aynı fikirdeyim ama oyun yeni ilerde güncellenecek
Yapımcısı, ekim ayının üçüncü haftası geleceğini belirtti. Gold sürümü çevirdiğimiz için biraz daha beklemek gerekecek.Tahmini ne zaman güncelleme gelecek ?
Böyle bir insan niye adult oyunlarda gezsin falan diyecekler varsa arkadaşlar neden olmasın? Cinsellik gibi konular; Sadece yavşakların oynayabileceği oyunlar mı? Ya da abazaların. İnsan genel olarak sapık değil de, sadece eşine karşı sapık olabilir. Ya da her şeye aseksüel olup, sadece eşine karşı sapık olabilir. Hep çok baktım ve sanırım yalnızca iki kadına kadar inebildiğindi gördüm bu ilişki durumunun. Ama dediğim gibi bilmediğim olabilir ve türkçe olması da şart değil.Arkadaşlar selamlar. En son aktif olunmuş yer olduğu için buraya yazıyorum. Böyle yalnızca bir karakterle birlikte olmayı seçebildiğin ve sadece onunla istediğin fantezileri yapabildiğin bir oyun var mı? Böyle orospu çocuğu olmaya zorlanmadığın, gerçekten sevgi falan olan türden.
Yardım bölümünden istediğin kategoride oyunu nasıl bulabileceğine bakabilirsin. Öneri almak için de orayı kullanabilirsin.Arkadaşlar selamlar. En son aktif olunmuş yer olduğu için buraya yazıyorum. Böyle yalnızca bir karakterle birlikte olmayı seçebildiğin ve sadece onunla istediğin fantezileri yapabildiğin bir oyun var mı? Böyle orospu çocuğu olmaya zorlanmadığın, gerçekten sevgi falan olan türden.
He bu oyun işte. İstersen sadece birini seçip ilerleyebilirsin. Öyle seks yok zaten. Ben Ashley'i seçip ilerledim seks bile yapmadan oyunu bitirdim.Arkadaşlar selamlar. En son aktif olunmuş yer olduğu için buraya yazıyorum. Böyle yalnızca bir karakterle birlikte olmayı seçebildiğin ve sadece onunla istediğin fantezileri yapabildiğin bir oyun var mı? Böyle orospu çocuğu olmaya zorlanmadığın, gerçekten sevgi falan olan türden.
Knk bu benim ilk oynayışım skjejxjejx 2.oynayışımda hepsini becerdim skjdjxje ı'm better ı'm strangerHe bu oyun işte. İstersen sadece birini seçip ilerleyebilirsin. Öyle seks yok zaten. Ben Ashley'i seçip ilerledim seks bile yapmadan oyunu bitirdim.
Geri döndüğünüz için teşekkür ederim abi oyun yani +18'i boşverin aşırı iyi sarıyor konuşmalar falan bide çevirmen güzel bir şey yazmıştıYapımcısı, ekim ayının üçüncü haftası geleceğini belirtti. Gold sürümü çevirdiğimiz için biraz daha beklemek gerekecek.
Sen hiç being A Dik oynamadın galiba? Sen o animasyonlara becerdim diyorsan ne mutlu sana. Ben becermedim ancak sahneleri açtım hileyle iyi ki açmışım boş yere vakit kaybıymış. Zaten sayısı ile belli etmişti aslında.Knk bu benim ilk oynayışım skjejxjejx 2.oynayışımda hepsini becerdim skjdjxje ı'm better ı'm stranger
Knk bu oyunların yapım amacı bu zaten +18 bide sormam lazım being a dik güzel oyun mu ?Sen hiç being A Dik oynamadın galiba? Sen o animasyonlara becerdim diyorsan ne mutlu sana. Ben becermedim ancak sahneleri açtım hileyle iyi ki açmışım boş yere vakit kaybıymış. Zaten sayısı ile belli etmişti aslında.
Bu oyun için değil kardeşim. 5.Bölüme kadar. (Jade sahneleri hariç) hiç sahne yok. Being A Dik'te her bölüm en az 2 sahne var ve efsane. Onu oynayınca bu oyun nedir diyeceksin. Ama hikaye olarak u oyunu seviyorum. Ayrıca Dik'in hikayesi de bya güzeldir.Knk bu oyunların yapım amacı bu zaten +18 bide sormam lazım being a dik güzel oyun mu ?
Knk DIK VE TAVUK ne işe yarıyor bilgi verir misin ?Bu oyun için değil kardeşim. 5.Bölüme kadar. (Jade sahneleri hariç) hiç sahne yok. Being A Dik'te her bölüm en az 2 sahne var ve efsane. Onu oynayınca bu oyun nedir diyeceksin. Ama hikaye olarak u oyunu seviyorum. Ayrıca Dik'in hikayesi de bya güzeldir.
Dik olursan bazı seks sahnelerini açmana yarar ve Quinn gibi kötü karakterlerle yakınlaşmanı sağlar. Tavuk ise tam tersi iyi karakterle ilerlemeni sağlayıp bazı sahnelerin kilidini açıyor.Knk DIK VE TAVUK ne işe yarıyor bilgi verir misin ?
Eyw knk oyun bittiDik olursan bazı seks sahnelerini açmana yarar ve Quinn gibi kötü karakterlerle yakınlaşmanı sağlar. Tavuk ise tam tersi iyi karakterle ilerlemeni sağlayıp bazı sahnelerin kilidini açıyor.
Ben 30 kez bitirdim artık 3.sezonu bekliyorum.Eyw knk oyun bitti![]()