Phyrosca
Kayıtlı Üye
Rica ederim, iyi oyunlar.Yanıt için teşekkür ederim.
Son Konular
Rica ederim, iyi oyunlar.Yanıt için teşekkür ederim.
Admin tüm bölümler var içinde değil miIngililizcesini oynamamakla hata yaptin simdi oynayacaksin bakiyorum iyi oyunlar
Evet, bütün bölümler dahil.Admin tüm bölümler var içinde değil mi
Anti-virüs programlarınızın kapalı olduğundan emin olduktan sonra tekrardan deneyiniz.oyunu çalıştırıyorum işlem yöneticisinde çalışıyor olarak gözüküyor ama açılmıyor hata falanda vermiyor direk açılmıyor ne yapabilirim ?
Doğru linklerden indirdiğinize emin olun. Karşınıza çıkan reklamlardan bir şey indirmeyiniz.doküman şeklinde indirdi bir hata olabilir mi
reklamlarda sıkıntı yok doğru yere indiriyorum yükleme paketine tıklayınca bana zarchiver e kitap vs. gibi yerlerden aç diyorDoğru linklerden indirdiğinize emin olun. Karşınıza çıkan reklamlardan bir şey indirmeyiniz.
Discord sunucumuzda yardım kanalıdan destek alabilirsiniz.reklamlarda sıkıntı yok doğru yere indiriyorum yükleme paketine tıklayınca bana zarchiver e kitap vs. gibi yerlerden aç diyor
8 yada 9 saatOyunun tahmini kaç saat oynanışı var
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyunu apk olarak indirdim ve kurdum ancak kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra giriş yap butonu çalışmıyor. Kullanıcı adımı ve şifremi doğru girdiğimden eminim...
Not: Sadece bu oyun değil, siteden indirdiğim birkaç oyunda da aynı şeyi yaşıyorum .
İnternet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.Oyunu apk olarak indirdim ve kurdum ancak kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra giriş yap butonu çalışmıyor. Kullanıcı adımı ve şifremi doğru girdiğimden eminim...
Not: Sadece bu oyun değil, siteden indirdiğim birkaç oyunda da aynı şeyi yaşıyorum .
Net bir tarih yok şuanlık.5.bölüm ne zaman gelir acaba bilen var mı