Son Konular
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.İndirdim kurarken uygulama yükleyicisi de yükleme tamamlanıp oyun yüklenmedi diyor sebebini bilen yazarsa sevinirim
Kayıt dosyanızla devam edebilirsiniz. Oyun otomatik kaydediyor.Simdi ben bu oyunu oynadim cok begendim herkese tavsiye ederim.
Sikinti şu bu oyuna kaldigim yerden nasil devam edicem mobilde oynuyorum savelerim nasil yeni bolume aktarilicak ve yeni bolum ne zaman gelir cok merak ediyorum ve bekliyorum saygilar.
Hangi platformdan oyuna girmeye çalışıyorsunben oyunu yükledim ama oyun açılmıyor neden olabilir
Yılbaşı sürümü, normal oyunun hikâyesinden farklı. Oyunun kendi hikayesi daha uzun.Merhabalar, yılbaşı bölümü neden çok kısa sürüyor acaba 1 saatlik bir oynanış eklediğini duymuştum?
pc de oyunu silip tekrar yükledim aynı şekilde yine hiçbirşey olmuyorHangi platformdan oyuna girmeye çalışıyorsun
Oyun .zip olarak inecek. içindeki tüm dosyaları, masaüstüne çıkarıp .exe uzantılı uygulamaya tıklayınca oyuna girmesi lazım. Eğer açılmıyorsa virüs programın falan engelliyor olabilir. Oyun dosyaları aynı konumda olması lazım.pc de oyunu silip tekrar yükledim aynı şekilde yine hiçbirşey olmuyor
tamamdır tekrar deniyim belki olur bu seferOyun .zip olarak inecek. içindeki tüm dosyaları, masaüstüne çıkarıp .exe uzantılı uygulamaya tıklayınca oyuna girmesi lazım. Eğer açılmıyorsa virüs programın falan engelliyor olabilir. Oyun dosyaları aynı konumda olması lazım.
sıkıntı wifideymiş internet değişince açıldı saçma bi şekilde ama sağol yardım içinOyun .zip olarak inecek. içindeki tüm dosyaları, masaüstüne çıkarıp .exe uzantılı uygulamaya tıklayınca oyuna girmesi lazım. Eğer açılmıyorsa virüs programın falan engelliyor olabilir. Oyun dosyaları aynı konumda olması lazım.
Save kullanıyorsanız böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsiniz. Hile menüsünden 2.bölümün sonuna gidebilirsiniz.2. Bölüm sonundan sonra sürekli başa sarıyor yardımcı olur musunuz
Save kullanmadım ve hileden 2. Sezonun sonuna gittim ama tekrar 2.sezonun başına atıyor. Çözümü biliyor musunuz acaba?Save kullanıyorsanız böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsiniz. Hile menüsünden 2.bölümün sonuna gidebilirsiniz.
Bir fikrim yok Discord sunucumuza katılıp yardım alabilirsiniz.Save kullanmadım ve hileden 2. Sezonun sonuna gittim ama tekrar 2.sezonun başına atıyor. Çözümü biliyor musunuz acaba?
Sağ alttaki hileden bölüm 2yi atla gibi bir seçenek olmalı ona tıklaKaydettiğim yerden devam etmiyor biraz ediyor sonra bitiriyor nasıl düzeltebilirim