TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Son sürümü oynamadığımdan emin değilim ama oyun daha final vermedi ondan ilerlemeler olacaktır.devamında acaba büyük ilerleme var mı hikaye olarak kızı bıraktık anasını aldık hahaha
Son sürümü oynamadığımdan emin değilim ama oyun daha final vermedi ondan ilerlemeler olacaktır.devamında acaba büyük ilerleme var mı hikaye olarak kızı bıraktık anasını aldık hahaha
Yapay zekaları sadece içerik ayı etkinliklerinde paylaşıyoruz. Bu yüzden en son 28.02.2022 tarihinde güncellendi. İndirip oynayabilirsiniz.Bütün bölümler mi var
Nasıl bir hata alıyorsunuz daha detaylı açıklarmısınız.Şimdi Milf City oynuyorum. Ama mother love girince hata veriyor. İgilenirseniz sevinirim.
Evet, bütün bölümler mevcut.Tüm bölümler mi var oyunda acil cevap
Tüm bölümler var.Tüm bölümler mi var oyunda acil cevap
Bir hata oluştu Lütfen 'hatayı bildir' butonuna basınız. Diye pencere geliyorNasıl bir hata alıyorsunuz daha detaylı açıklarmısınız.
Şuan bazı oyunlar bu tarz bir hata veriyor oyunu oynamak istiyorsanız hatanın çözümünü beklemeniz gerekiyor.Bir hata oluştu Lütfen 'hatayı bildir' butonuna basınız. Diye pencere geliyor
Şuan bazı oyunlar bu tarz bir hata veriyor oyunu oynamak istiyorsanız hatanın çözümünü beklemeniz gerekiyor.İlginiz için
Bu hata giriş ekranında mı çıkıyor yoksa oyunun içinde bir bölümde mi?Bir hata oluştu Lütfen 'hatayı bildir' butonuna basınız. Diye pencere geliyor
Giriş sisteminde maalesef ufak bir hata var düzelteceğiz.aynı hatayı ben de alıyorum bunu yazmak için gelmiştim giriş bilgilerimi giriyorum giriş yap diyorum böyle bir ekran veriyor girerken oluyor oyunu açmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 13925
Girişte maalesefaynı hatayı ben de alıyorum bunu yazmak için gelmiştim giriş bilgilerimi giriyorum giriş yap diyorum böyle bir ekran veriyor girerken oluyor oyunu açmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 13925
Bir üstteki mesaja bakarsanız sorunu yazdım.Girişte maalesef
Bazı oyunlarda girişte sorun var maalesef.