Şuanda erişim ayındayız. Bu tarz yapay zeka oyunları bu gibi etkinliklerde güncelleniyor. Yani en kısa sürede yeni sürümüne güncellenecektir.Yeni bölümleri ne zaman acaba
Valla çok iyi olur harika bi hikayesi var oyunun bu oyun güncelleme alır ise eğer şubat ayı etkinliğine katılırımŞuanda erişim ayındayız. Bu tarz yapay zeka oyunları bu gibi etkinliklerde güncelleniyor. Yani en kısa sürede yeni sürümüne güncellenecektir.
Eskiden alıyordum da dolar şeyine dönünce anlayamadım alamıyorum artıkŞuanda erişim ayındayız. Bu tarz yapay zeka oyunları bu gibi etkinliklerde güncelleniyor. Yani en kısa sürede yeni sürümüne güncellenecektir.
Kredi alımı hakkında bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayınız.Kredi satın alamiyorum yardımcı olabilmek birisi varmı gmailimi giriyorum [email protected] da yazıyorum hatalı diyor
Eskiden alıyordum da dolar şeyine dönünce anlayamadım alamıyorum artık
Kredi alımı hakkında bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayınız.
Şuanda erişim ayındayız yüksek ihtimalle bu ay içinde güncellenecektir fakat net bir tarih yok.Güncelleme ne zaman alır acaba net tarih var mı ?
Çok fazla istek alırsa değerlendirmeye alınabilir.Admin Champion of Realms oyunu turkce gelirmi?
Hangi linkten indirme yapmıştınız? Detaylı bilgi verirseniz bir hata varsa düzeltelim.Değişik bir hatayla karşılaştım. Oyunu indirme linkini açtığımızda doğru oyun çıkıyor indirip kurduğumda ''Where the heart is'' oyununun adı yazıyor. Ama oyuna girdiğimde tekrar doğru oyun çıkıyor
Android- cloud'dan indirmiştimHangi linkten indirme yapmıştınız? Detaylı bilgi verirseniz bir hata varsa düzeltelim.
Geri dönüşünüz için teşekkürler.Android- cloud'dan indirmiştim