Oyun güncelleme alınca o hata da düzeltilir. Dediğin gibi küçük bir sorun zaten oynanışı engellemiyorandroid cloud linki sıkıntılı where the heart is'i indiriyor
edit: oyuna tıklayınca a m's love açıldı ama uygulama sembolünün altındaki isim where the heart is. küçük bi sorun ama önemsiz.
Pc versiyonu için şimdilik yapılacak bir şey yok maalesef. Oyun güncelleme alınca login sorunu düzeltilecekdirmerhaba,
login sorunu yaşıyorum, ne yapmam gerekiyor...
Ben başka birşey sorucaktimda kredi yatırmama rağmen hesabıma kredi yatırılmıyor 15 dakika içinde yayicak diyor ama yatan bir şey yok nasıl yapabilirim cunki mağazadan birşeyler satın alıcaktımda.Pc versiyonu için şimdilik yapılacak bir şey yok maalesef. Oyun güncelleme alınca login sorunu düzeltilecekdir
Ödeme yaparken kullandığınız eposta ile forum epostanız aynı değildir muhtemelenBen başka birşey sorucaktimda kredi yatırmama rağmen hesabıma kredi yatırılmıyor 15 dakika içinde yayicak diyor ama yatan bir şey yok nasıl yapabilirim cunki mağazadan birşeyler satın alıcaktımda.
İngilizce versiyonu aldı. Yapay zeka çevirisine sahip oyunlar sadece içerik ayı etkinliğinde güncelleniyorGecen sene yazın oynamıştım günceleme aldımı ondan sonra
Net bir tarih veremiyoruz12.bölüm ne zaman eklenecek?
Arkaşlar oyunu oynayamıyorum kızın odasından çıkarken yakalanıyorum anneye ve oyun bitiyor yakalanmadan nasıl çıkıyoruz hile mi lazım yada benim bilmediğim bir şey mi varKaliteli bir oyuna benziyor. Türkçe yapay zeka gelmesi güzel oldu.
Geçtin mi bilmiyorum ama o kısımda çok hızlı basman gerekiyorArkaşlar oyunu oynayamıyorum kızın odasından çıkarken yakalanıyorum anneye ve oyun bitiyor yakalanmadan nasıl çıkıyoruz hile mi lazım yada benim bilmediğim bir şey mi var
Daha denemedim teşklerGeçtin mi bilmiyorum ama o kısımda çok hızlı basman gerekiyor
Yapay zeka oyunları genellikle içerik ayı gibi etkinliklerde güncelleme alır. Bu yüzden maalesef net bir tarih veremiyoruzYeni güncelleme gelmiş ne zamana eklenir?