A M's Love Türkçe Yapay Zeka - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Yapay Zeka A M's Love Türkçe Yapay Zeka

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 11
Chissbixei

Chissbixei

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu şekil bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz (cloud'dan yükledim)
aaa.jpg

F

fermantasyon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
internet erişimi hatası düzeldimi acaba güncelleme denmiş aralık ayında bir gelişme varmıdır yazabilirseniz sevinrim

EwiGe

EwiGe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bölğm 15 gelmiş çoktan hala 11 bölüm mü var devamı gelecek mi acaba?

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Oyunun 17. gününe kadar okuyarak ondan sonrasını atlayarak oynadım. oyunun hikayesi ve karakterleri iyi olsa da hikayeyi işleyiş şekli berbart ötesi 60 sayfalık kitap okusam daha kısa sürerdi. johnun sırlarını merak ettirmeyi başarmış ama araya cok sacma sapan muhabettler eklemiş en basiti marilyn karakteri hiç bir işe yaramayan düz karakter boşa hikayeyi uzatmış. Zamanınız bolsa oynayın değilse oynamayın cunku kitap okumaktan farksız bir oyun.

Üst Alt