ReckyRey
Doğasever
orta düzey diyebiliriz.Gelen güncelleme uzun mu kısa mı
Son Konular
orta düzey diyebiliriz.Gelen güncelleme uzun mu kısa mı
Evet devamı gelecek.
ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ?Buraya giriyorum ama indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz
1. sayfaya gitmeniz gerekiyor.Yanlış oldu pardon bu yere giriyorum indirme seçeneği yok sadece yorumları görüyorum
Teşekkür ederim indiriyorum şuan iyi günler1. sayfaya gitmeniz gerekiyor.
rica ederim iyi günler.Teşekkür ederim indiriyorum şuan iyi günler
8. Günü ile ilgili yapımcıdan acıklama var mı?Ekli dosyayı görüntüle 1465Paylaşılan Tarih: 21.07.2020
GENEL BAKIŞ
Hayatınıza kaba bir başlangıç yaptıktan sonra, sonunda üniversiteye gitmeye hazırsınız. Basketbolda en iyi lise alımı olarak, ülkenin herhangi bir yerinde herhangi bir okula gidebilirdiniz. Yeni ev sahibiniz olan ilişkiniz nedeniyle WVM'ye gitmeye karar veriyorsunuz. WVM'nin basketbol takımı tarafından bilinmediği için birçok şeyi şok eden bir hareketti. Aslında geçen yıl bir oyun kazanmayı bile başaramadılar. Ekibi büyütmek ve yükseltmek için tüm gözler üzerindedir. Mütevazi ile beraber önünüzde birçok cazibe yatıyordu. Kampüste yıldız olmayı nasıl başaracaksınız?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.7.7.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.53 GB
Oyun Boyutu APK: 828 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Harem, School setting, Animated, MILF, Cheating (Avoidable), Oral sex, Vaginal sex, Creampie, Futa/trans (Optional), Mobile game, Romance, Anal sex, Group sex, Prostitution, Ahegao, Big ass, Big tits, Handjob, Interracial, Masturbation, Voyeurism, PoV, Teasing, Titfuck, Virgin
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra WVM oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1466 Ekli dosyayı görüntüle 1467 Ekli dosyayı görüntüle 1468 Ekli dosyayı görüntüle 1469 Ekli dosyayı görüntüle 1470
Yapımcı 8. günün 1. bölümünü 8-10 Ekim tarihinde çıkaracağını söylemişti.8. Günü ile ilgili yapımcıdan acıklama var mı?
çıktı mı, eğer çıktıysa çok sürmez diye düşünüyorum0.8.1 cıktı ne zaman yapay zekası gelir??
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.kanka gdrive erişim hatası diyo dosya yok diyor çoğu oyunda denedim ama olmadi