Son Konular
Biraz geriye gidip sonra ilerlemeyi dene. Eğer böyle de olmuyorsa mevcut sürümün sonuna gelmiş olabilirsin.Son yüklenen dosyayı indirdim ve elimdeki son saveden oyuna başladım ancak önceki veryonda bittiği noktada oyun bitti. Neden böyle bir durum yaşıyorum fikriniz var mı?
Teşekkür ederim deneyeyim. Olmadı baştan başlıcam artıkBiraz geriye gidip sonra ilerlemeyi dene. Eğer böyle de olmuyorsa mevcut sürümün sonuna gelmiş olabilirsin.
Rica ederim.Teşekkür ederim deneyeyim. Olmadı baştan başlıcam artık
Hayır güncellenmedi. Yapımcısı 1 gün daha erteledi.Bugün güncellendi diye biliyorum ne zaman siteye düşecek bilgisi olan var mı
Anladım teşekkür ederimHayır güncellenmedi. Yapımcısı 1 gün daha erteledi.
Gelmedi diye biliyorum discord sunucusuna katılıp oyun guncellemeleri ksimindan haberleri takio edebilirsinOyuna güncelleme gelmedi mi hala
Bilgilendirme için teşekkürler en yakın zamanda güncellenir burda inşallah0.7.7 geldi. Burda da güncellenir yakın zamanda
Tamam güncellendiği zaman tekrardan yorumunu alıntılayıp cevap veririm.Gelince bana da yanıtlasanıza
Alternatif linklerde bir sorun yok. Onları kullanarak indirebilirsin.linkler açılmıyor admin.gdrivede de de dosya yok diyor bilgine