Çevirisinin gelip gelmeyeceği belli değil ama içerik erişim aylarında yapay zeka olarak güncellenmeye devam edecektir.Oyunun hikayesi sürükleyici ve bence yapay zeka yerine normal Türkçe çeviri gelirse kitlesinin büyüyeceğini düşündüğüm bir oyun. Çünkü çoğu oyunlarda olan güzel özellikler bu oyunun içerisinde serpilmiş. Umarım yeni güncellemeleri ve bununla birlikte de çevirisi gelir. Deneyip bir şans verebilirsiniz.
Net bir tarih yok. Güncelleme alsa bile yapay zeka oyunlarımız sadece erişim içerik ayında güncelleniyor. Bu da yılda 2 kere oluyor tahmini olarak.Yeni güncelleme tahmini olarak ne zaman gelebilir belli mi ?
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik aylarında güncelleniyor.Çok güzel ilerlemesi var devamını dört gözle bekliyorum
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor.Bir sonraki güncelleme ne zaman gelir
Biraz daha açarmısın anlamadım tamYapay zeka oyunlarımız sadece içerik erişim aylarında güncelleniyor.
Yapay zeka oyunlarımız sadece yılda 2 kere yapılıp 1 aydan uzun süren büyük içerik aylarında güncelleniyor. En son şubatta oldu, bir daha ki kesin olmamakla birlikte eylülde olabilir.Biraz daha açarmısın anlamadım tam
Sorunu hallettim RAR' olarak indirmem gerekiyor unutmuşum birde şey soracağım oyunun güncellemesi ne zaman gelecek yani basketbol maçı yapacağımız zamandan kast ediyorumMerhaba iyi günler diliyorum bu oyunu başka bir yerde görmüştüm ve indirmek istedim bayada hoşuma gitti ama maalesef başaramadım indirdim ama .aoc olarak indi ve açamıyorum bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı
İçerik ayında yeni sürümü gelecek.Sorunu hallettim RAR' olarak indirmem gerekiyor unutmuşum birde şey soracağım oyunun güncellemesi ne zaman gelecek yani basketbol maçı yapacağımız zamandan kast ediyorum
İçerik ayı tam olarak ne oluyor ve içerik ayı ne zaman çünkü merakla beklediğim bir oyunİçerik ayında yeni sürümü gelecek.
İçerik ayı 10 Eylülde başlayacak.İçerik ayı tam olarak ne oluyor ve içerik ayı ne zaman çünkü merakla beklediğim bir oyun