ottovon
Güncelleme Abonesi
önümüzdeki dönemde ne zaman gelecek içerik haftası belli mi yz oyunlar epeydir güncellenmiyor gibi.Yapay zeka oyunları sadece içerik haftasında güncellenmektedir ama ara ara istisnalar olabilir.
önümüzdeki dönemde ne zaman gelecek içerik haftası belli mi yz oyunlar epeydir güncellenmiyor gibi.Yapay zeka oyunları sadece içerik haftasında güncellenmektedir ama ara ara istisnalar olabilir.
Oyun bu ay başlattığımız etkinliğe dahil, net olarak şu günün şu saati çıkacak diyemeyiz ama etkinlik içerisinde güncellenecek.Güncelleme ne zaman gelecek
Soruyu pek anlamadım ama güncel sürümden birkaç bölüm geride çevirisiBu oyunlarin yeni bolumleri mi acaba
Yani demek istiyorum ki bu oyun suan da burada guncel versiyon dmi eski oynadiqim surum deqil yani dmiSoruyu pek anlamadım ama güncel sürümden birkaç bölüm geride çevirisi
En son hangi sürümü oynadığını bilmiyorum ama güncel versiyondan gerideYani demek istiyorum ki bu oyun suan da burada guncel versiyon dmi eski oynadiqim surum deqil yani dmi
1. Sezon u oynadim sanirim oynayalim baya cok oldu yaniEn son hangi sürümü oynadığını bilmiyorum ama güncel versiyondan geride
İstersen indir bir bak. En son kaldığın yerden sonra devamı gelmiş mi diye1. Sezon u oynadim sanirim oynayalim baya cok oldu yani
Aynen indirdim bileİstersen indir bir bak. En son kaldığın yerden sonra devamı gelmiş mi diye
Tutmaz mi nydi o Oyun un Ismi hemen soyle hemenOyun çok güzel. Harem dediğin böyle olur. Daha öncede harem konulu oyun oynamıştım ama bu oyunun yerini tutmaz.
Tutmaz mi nydi o Oyun un Ismi hemen soyle hemen
Tesekkur ederim dostum bakacaqimV.I.R.T.U.E.S,
MIST,
Milfy Day hatırladığım bunlar var ama bunlarda iyi oyun bir dene.
Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.Oyunu indirdim ancak girmeye çalıştığımda gerekli izin verilmedi diyor ve oyundan atıyor bunun sebebinin ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Dediğini yaptım ama hala aynı hatayı verip oyundan atıyorOyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.
bende aynı şeyleri yaptım ama yine aynı hatayı veriyor .Dediğini yaptım ama hala aynı hatayı verip oyundan atıyor