Evet, o yerin devamı. İyi oyunlar.En son kızın annesi gelmişti
Ola konuşmuştu evde orda bitmişti şimdi bu yeni güncelleme mi
Salonon ortasında aynı yerde bitiyor güncelleme gelmemiş indirmeSalonun ortasında yattıkları kısımdan mı bahsediyorsun yoksa hepsinin bir yatakta toplu yatmalarından mı?
Hatırladığım kadarıyla devamı var ama ne yalan söyliyim indirmeden bir şey diyemem bir indirip kontrol etsen iyi olur.
Yapay zeka olduğu için, illaki anlam kaymaları, cümlede anlamsızlıklar, sıfat tamlama hatası vb. olacaktır. Çünkü Google translate aracılığıyla çevrilen oyun olduğu için, çevirinin mükemmel olmasını bekleyemeyiz. Ama şahsen ben oynadım ve yapay zeka olmasına rağmen çevirisi gayet iyiydi.Türkce çevirisi nasıl acaba? Oynayan varsa söyleye bilir mi?
Yapay zeka çeviri. Oyunun başlarında biraz bozuk ama ilerisinde yapay zeka ceviride kalıplaşmış kelimeler dışında çok anlaşılır.Türkce çevirisi nasıl acaba? Oynayan varsa söyleye bilir mi?
Yapay Zekalar, Erişim ayı haricinde güncellenmiyor maalesef.Yeni sürüm ne zaman Türkçe gelir ?
Akşama doğru ilgilenilecek, akşam düzeltilmiş olur.Erişim hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz
Tekrar indirdiğinde sorun düzelmiş olacak.Erişim hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz
EvetBu oyun şubat güncellenmesinde var mıydı
Güncel sürümün çevirisi.Güncel çeviri mi bu türkçe