Lunael
Yetkili
Yapay zeka ile çevirilmiş oyunlar tahmini olarak yılda sadece 2 kere içerik aylarında güncelleniyor.Güncellenen ne zaman gelecek acaba
Yapay zeka ile çevirilmiş oyunlar tahmini olarak yılda sadece 2 kere içerik aylarında güncelleniyor.Güncellenen ne zaman gelecek acaba
22. bölüm de yapımcı oyunu çok ayrıntılı yapmış. oyunu bazı seçimlerde kaydedip sonra geri dönüp oynadım. oyunda ana sayfada sadece istediğiniz bölümleri açarak da oynayabilme özelliği var. 22. bölümde sadece film izleme sahnesinde yaptığımız seçimlere göre 6-7 tane farklı konuşma altyazısı yapmış yapımcı. ve pek çok oyunda fazla ayrıntıya gitmezler. bu oyunda basit seçimler bile ilerideki sahneleri etkiliyor. ve 22. bölüme kadar harem olarak gittim hiçte yanmadım. yani seçimler önemli. şu an sahil evinde jolina ile bella beraber kalmakta. katie ile jenna 3 lü yapma yolu açık çünkü bearber spor yaparken çok şeyler yaşandı. monica başka bayanlarında olmasına ılımlı bakmaya razı. gelecek güncellemede harem olacağı görünüyor ama seçimleri düzgün yapmak lazım.Oyun hakkında yazabileceğim düşüncelerime bakarsam eğer; İlk ''Visual Novel'' oyunlarını oynadığımızda bu oyun da eski bir oyun sayılır. İlk zamanlar oynadığımızda gerçekten çok ilgi çekici bir hikayesi ve içeriği vardı. ''Vardı'' diyorum çünkü zamanla artık yeni nesil ''Visual Novel'' oyunları çıkmaya başladı daha kaliteli renderlar, kaliteli hikayeler, seslendirme ve çok iyi iş çıkarılmış animasyonlar hatta sinematik animasyonları bile oyunlarda görmeye başladık. Tabi ki bu söylediğim içerikleri oynayınca bu oyun ilgisini çok kaybetmeye başladı. Artı olarak yapımcısı oyunu ''başka yapımcılara kıyasla'' bu zamana kadar hiç geliştirmediğini görüyoruz. Renderlarda iyileşmeler görülse de bazı sahnelerde tabi ki, animasyonlar konusunda hala yerinde sayıyor.Şu ana dek 22. bölümle seriye hala devam ediyor ancak artık ilgimi kaybettiğimi düşünmeye başladım.
Cidden diğer kaliteli oyunları oynayınca artık insan ister istemez görsellik ve etkileyici animasyonlar görmek ister.Teknik donanıma sahip olmayabilirsiniz ancak bu zamana kadar kazandığınız paraya ve zamana bakarsak eğer kendinizi hiç geliştirmiyorsanız sorun sizdedir. Kendimi örnek gösterirsem birden çok yazılım konusunda hiç teknik bilgim olmamasına rağmen kendi çabamla öğreniyorsam bunu sizde yapabilirsiniz. Malesef yapımcı ne kendini ne de oyunu geliştirmiyor hala yerinde sayıyor. Bunun gibi bir çok oyunun kayıt dosyalarını sildim. Artık içerik konusunda kaliteli işler çıkaran oyunlara odaklanacağım. Oyuna gelirsek eğer ''22.bölüme kadar harem olarak gittiyseniz eğer yandığınızın resmidir''diyorum.ve Emeğinize sağlık.
Discord sunucumuza katılarak nasıl izin verebileceğinizi görebilirsiniz.İzin verilmedi diyor açılmıyor oyun
Yapay zeka oyunların çevirisi içerik aylarında geliyor. Şu an içerik ayında olduğumuz için güncellemesi gelebilir.Yeni güncellemesi gelmiş ne zaman gelir çevirisi hikayesi çok güzel
İlerleyin. İlk bölümlerde animasyon yok.7.bölümdeyim ve hala herhangi bir animasyona denk gelmedim. yorumlarda animasyonların kalitesinden bahsetmişler hep, görürüz bir tane umarım..
Discord sunucumuza katılarak bu hatanın çözümünü bulabilirsiniz.Gerekli izin alınamadı diye bı uyarı verdi oyuna girilmiyor
Güncel. Uzun sürüyor.bu oyun güzel mi arkadaşlar 22 bölüm olması gözümü korkutuyor kaç saat sürüyor
Eski sistemimize döndükten sonra güncellemeler gelecek.Oyun ne zaman güncellenir?