Kardeşim sen bunları bırak git full sex sahneli oyun oyna ocean'ın bildiğim 2 oyunu var ve ikisi de benim Top 5 listemdeSitenin bu oyuna yatırım yapıp çevirmesi zaman kaybi :/ çok daha güzel hikayeli oyunlar var
Herhangi bir bilgi sahibi olmadan yorum yapmak genel bir sıkıntı ülkede her yerde malesef. Beğenmiyorum beğenmedim arkadaşım kopuk olay örgüsü mantık çerçevesinde olduğu idda edilirken salt dürtüsel temalı bir oyun bu yapımcınin diğer oyunu olan summers goneyi çok sevmekle beraber bu oyunu sevmiyorum derdim sex sahnesi izlemek olsa herkesin bayıla ayıla övdüğü oyun çok. Fikirlerinizi belirtirken dikkatli konuşun herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil ve tek yapımcı Narsist Ocean değilKardeşim sen bunları bırak git full sex sahneli oyun oyna ocean'ın bildiğim 2 oyunu var ve ikisi de benim Top 5 listemde
Ustelik güncelleme olarak geçen dakikalik neredeyse metinsiz sahneler sadece destekçi patreon takipçilerinin kanını emmek için olduğu da belliKardeşim sen bunları bırak git full sex sahneli oyun oyna ocean'ın bildiğim 2 oyunu var ve ikisi de benim Top 5 listemde
Türkçeye çevirisi geldiTürkçeye mi çevrildi yoksa hâlâ yapay zeka mı
Oyuna güncelleme gelmedi oyun hala yenileniyor size güncelleme geldiğini kim söyledi? Oyunun çevirisi yapay zeka idi Türkçe olduUstelik güncelleme olarak geçen dakikalik neredeyse metinsiz sahneler sadece destekçi patreon takipçilerinin kanını emmek için olduğu da belli
Evet ama şuan oynamanızı tavsiye etmiyorum yapımcının kendisi de tavsiye etmemektedir gelecek güncelleme de oyun yenilenmiş şekilde gelecek ve save dosyalarınız çalışmayacaktır ona göre oynayınİyi olmuş ya Türkçeye çevrilmesi
Teşekkürler dostum peki bir sonraki güncelleme hakkında bilgi var mı ne zaman çıkar gibisindenEvet ama şuan oynamanızı tavsiye etmiyorum yapımcının kendisi de tavsiye etmemektedir gelecek güncelleme de oyun yenilenmiş şekilde gelecek ve save dosyalarınız çalışmayacaktır ona göre oynayın
Ne zaman çıkar gibi bir bilgi veremeyiz sonra yetişmediğinde başımıza üşeniyorlar nerde diyeTeşekkürler dostum peki bir sonraki güncelleme hakkında bilgi var mı ne zaman çıkar gibisinden
sövme tm şaka yapiomNe zaman çıkar gibi bir bilgi veremeyiz sonra yetişmediğinde başımıza üşeniyorlar nerde diye
İyi ya valla triplere düşmüştüm kirvemLazformation61 oyuna güncelleme gelmedi hocam sadece yapay zeka idi Türkçe oldu
Güncelleme daha çabuk gelirdi ama şu miru sıkıntı kız değiştiği için her yerden düzenlenmesi lazım miru sahneleri çok fazla bölüm 1 düzenlemesi bitti şuanlıkİyi ya valla triplere düşmüştüm kirvem