Byferohck
Discord Ünlüsü
Summer's Goneyi Tamamladıktan Sonra Bunu Yapmaya Başlayacak Bu Oyunun Şuanki Durumu :Güncelleme ne zaman gelecek bilginiz var mı
Çevre tasarımı:% 10
Güncellenen karakterler:% 100
Diyaloglar :% 100
İşlenen sahneler:% 2
Summer's Goneyi Tamamladıktan Sonra Bunu Yapmaya Başlayacak Bu Oyunun Şuanki Durumu :Güncelleme ne zaman gelecek bilginiz var mı
Summer's Goneyi de bekliyorum umarım en kısa zamanda onu da görürüz teşekkürlerSummer's Goneyi Tamamladıktan Sonra Bunu Yapmaya Başlayacak Bu Oyunun Şuanki Durumu :
Çevre tasarımı:% 10
Güncellenen karakterler:% 100
Diyaloglar :% 100
İşlenen sahneler:% 2
Bu ay Summer's Gone Çıkacaktı Yanlız Bilgisayarda Sıkıntı Çıktı Bunun İçin GecikebilirSummer's Goneyi de bekliyorum umarım en kısa zamanda onu da görürüz teşekkürler
Anladım çok teşekkür ederimBu ay Summer's Gone Çıkacaktı Yanlız Bilgisayarda Sıkıntı Çıktı Bunun İçin Gecikebilir
Bende var. Bura yuklemek olmuyor istersen discordda bana yaz. Ruslan#1016save dosyası olan varmı
Yapay Zeka oyunlarına uzun süre güncelleme gelmeyecek.Ne zaman güncellenecek?
Translate çevirinin düzenlenmiş hali.Yapay zeka ne oluyor?
Hayır. Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar. Oyunlara şu anda erişmek için destekçi plus alabilirsiniz.Site tamamen ücretlimi oldu