M
Momi
Kayıtlı Üye
Tarih cıkınca bana söylerseni sevinirim çünkü uggulamada yeniyim ve nerden bakıxamı bilmiyoeum ve hızlı cvp verdiniz için teşekkürlerŞu an sitedeki en güncel sürümdür. Yeni sürüm için ise net bir tarih yok.
Tarih cıkınca bana söylerseni sevinirim çünkü uggulamada yeniyim ve nerden bakıxamı bilmiyoeum ve hızlı cvp verdiniz için teşekkürlerŞu an sitedeki en güncel sürümdür. Yeni sürüm için ise net bir tarih yok.
Net bir tarih yok. Ama yakında gelebilir.Hani ne zaman geliyor bu güncelleme ya
İnşallah ya baya uzun sürdü çok beklettiNet bir tarih yok. Ama yakında gelebilir.
Evet ama tahminen bu ay sonuna doğru çıkar.İnşallah ya baya uzun sürdü çok bekletti
İnşallah ya baya uzun sürdü çok bekl
merhaba oyun sandbox mu ve eger öyle ise karışık bir kurguya mı sahip ona göre başlayacagım zor ve karışık ise başlamak istemiyorumEvet ama tahminen bu ay sonuna doğru çıkar.
Oyun şu an betada olmadığı için erişim sıkıntısı yaşamamanız gerekiyor.giriş yapıcam ama erişim istiyor
İngilizce sürümü çok yakında çıkacak.Sirf bu oyunu oyanayabilmek icin iphon u mu sattim yeter daa haydi ciksin bir an once![]()
Acaba son surummu final yapacakmi belki 3 kere basdan basladim canım sıkılıyor bi arada uygulama cikaracaginiz soylenmisdi sitenin uygulamasi ben orda kutuphane gibi bi yer olsa gelen guncellemeler neyi oynamisiz neyi oynamamisiz gorebilsek diye bir yazi yazmisdim suan ona o kadar ihtiyac varki ne oynadigimi hatirlamiyorum neye girdigimi falan filan yada yarida kalan oyuna guncelleme geldimi gelmedimi kafayi yedimİngilizce sürümü çok yakında çıkacak.
Final yapmayacak güncellenmeye devam edecek. Ayrıca android uygulaması askıya alındı. Oyunların güncellenip güncellenmediğini discord sunucumuzdaki duyurular kanalından takip edebilirsiniz.Acaba son surummu final yapacakmi belki 3 kere basdan basladim canım sıkılıyor bi arada uygulama cikaracaginiz soylenmisdi sitenin uygulamasi ben orda kutuphane gibi bi yer olsa gelen guncellemeler neyi oynamisiz neyi oynamamisiz gorebilsek diye bir yazi yazmisdim suan ona o kadar ihtiyac varki ne oynadigimi hatirlamiyorum neye girdigimi falan filan yada yarida kalan oyuna guncelleme geldimi gelmedimi kafayi yedim
Net bir tarih yok ama yakında gelecek.güncelleme ne zaman gelir
Evet güncelleme çıktıktan sonra çeviri süreci başlayacak. Yayınlandığı zaman ise herkesin erişimine açık olmayıp betaya sunuculacak.Güncellendiyinde beta olarakmi sunulcak