Clone app diye bi uygulama var onu indir oradan girGerekli izin verilmedi uyarısı aldım çözümü nedir
Clone app diye bi uygulama var onu indir oradan girHocam oyuna girmeye çalışırken gerekli izin verilmedi uyarısı alıyorum ve bunu düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz
Aga oyun bende acilmio aciliyor gerekli izin verilmedi diyip atiyor sebeb?
Sayfayla ilgilenen kimse yok sanırım şu an yeni sürümün gelmesi zor birazSelamlar uzun zamandır buranın üyesiyim ve çok bi yorumumda yoktur fakat what a legend gerçekten iyi bir oyun ve oyunun 0.7 sürümü de yayınlandı çevirisini bekliyoruz. Saygılar ,kolay gelsin.
Kayıt dosyalarını silip oynamayı dener misin? Biz birkaç cihazdan test ettik, buralar Türkçe bir şekilde akıyordu.Oyun İngilizce baştan sona diye bilirim
Ekli dosyayı görüntüle 16502
Denedim hatta tamamen sildim oyunda dosyasını da iki cloud ve mega dan da indirdim yine aynı sorunu aldım değişen bişi olmadı AndroideKayıt dosyalarını silip oynamayı dener misin? Biz birkaç cihazdan test ettik, buralar Türkçe bir şekilde akıyordu.
Neye göre İngilizce neye göre Türkçe olduğunu anlayamadım, hala bakıyorum. Şu kadar oynayanların %80'ninde Türkçe oyun.Android tarafında oyun tamamen ingilizce. Düzelen birşey yok şu anlık
Şöyleki eski bir kayıt dosyam falan yok,buna rağmen oyun basic ingilizce menü ve ipucular Türkçe sadeceNeye göre İngilizce neye göre Türkçe olduğunu anlayamadım, hala bakıyorum. Şu kadar oynayanların %80'ninde Türkçe oyun.