What a Legend Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe What a Legend Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.6.02
A

Ahmet101

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun bendemi açılmıyor android kullanıyırum cihazım iyi yavaş olanı da indirdim oyuna girip hesabıma girdiğim zaman adult oyun çeviri kısmında donuyor

Bloody010101

Bloody010101

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Güncellemeler geldiğinde nasıl indirebilirim beceremediğim için oyunlar güncellendiğinde birdaha oynayamıyorum

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Yeni sürüme ne kadar kaldı
Yapımcı tarafı bir süredir ilerlemeyi %99.8 bandında tutuyor, duyduğum kadarıyla kendisine oyunun ne zaman çıkacağını soranlara da 'Bu oyunu beklemeyin artık, gidip başka oyunlar oynayın.' tarzı bir açıklaması olmuş.

Yani oyuna artık yapımcısı tarafından ya bu sürüm ya da sonraki sürüm terk edilebilir gözüyle bakmakta yarar var.

S

Serdar34

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yapımcı tarafı bir süredir ilerlemeyi %99.8 bandında tutuyor, duyduğum kadarıyla kendisine oyunun ne zaman çıkacağını soranlara da 'Bu oyunu beklemeyin artık, gidip başka oyunlar oynayın.' tarzı bir açıklaması olmuş.

Yani oyuna artık yapımcısı tarafından ya bu sürüm ya da sonraki sürüm terk edilebilir gözüyle bakmakta yarar var.
Kötü olmuş benim ilk oynadığım oyundu

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Bu oyuna ne oldu ya ? Sanki yıllardır güncelleme gelmiyormuş gibi hissettiriyor. Güncel sürüm çıktı da siteye mi gelmedi acaba ?

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Bu oyuna ne oldu ya ? Sanki yıllardır güncelleme gelmiyormuş gibi hissettiriyor. Güncel sürüm çıktı da siteye mi gelmedi acaba ?

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Oyun böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım Ekli dosyayı görüntüle 16147
Telefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$

Oyunu oynamadım ilgimde yok ama baya beğenilen oyun diye biliyorum yazık olmuş böyle gereğinden fazla uzatmamak lazım en azından sevenlere destek verenlere bir final sürümü yapmak lazımdı diye düşünüyorum

V

vski

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
GEREKLİ İZİN VERİLMEDİ DIYO AMA AYARLARDAN YAPSAMDA GİNEDE AÇILMIYO BUNUN ÇÖZÜMÜ VARMI??

SANDAS

SANDAS

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Selamlar. Oyuna uzun zamandır girmiyordum gireyim dedim kaydımı açıyorum oyun ipuçlarını görevlere bakarken bazı karakterlerde error veriyor yoksay ve geri alma seçeneği çıkıyor bunun sebebi nedir?

dmog123

dmog123

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Güzeldi devamı gelemedi bir türlü

Üst Alt