seinal
Kayıtlı Üye
HayırYeni sürüm yayınlandımı?
Son Konular
HayırYeni sürüm yayınlandımı?
Yapımcısı tarafından terkedildi bildiğim kadarı ile.Güncelleme gelecek mi
Her güncelleme geldiğinde oyunları tekrar indirmek gerekiyor, oynadığın oyunları kayıt alıp bitirdikten sonra silebilirsin.Güncellemeler geldiğinde nasıl indirebilirim beceremediğim için oyunlar güncellendiğinde birdaha oynayamıyorum
Yapımcı tarafı bir süredir ilerlemeyi %99.8 bandında tutuyor, duyduğum kadarıyla kendisine oyunun ne zaman çıkacağını soranlara da 'Bu oyunu beklemeyin artık, gidip başka oyunlar oynayın.' tarzı bir açıklaması olmuş.Yeni sürüme ne kadar kaldı
Yani güncelleme geldiğinde buradan yüklemem mi gerekiyor sadeceHer güncelleme geldiğinde oyunları tekrar indirmek gerekiyor, oynadığın oyunları kayıt alıp bitirdikten sonra silebilirsin.
Kötü olmuş benim ilk oynadığım oyunduYapımcı tarafı bir süredir ilerlemeyi %99.8 bandında tutuyor, duyduğum kadarıyla kendisine oyunun ne zaman çıkacağını soranlara da 'Bu oyunu beklemeyin artık, gidip başka oyunlar oynayın.' tarzı bir açıklaması olmuş.
Yani oyuna artık yapımcısı tarafından ya bu sürüm ya da sonraki sürüm terk edilebilir gözüyle bakmakta yarar var.
Bu oyuna ne oldu ya ? Sanki yıllardır güncelleme gelmiyormuş gibi hissettiriyor. Güncel sürüm çıktı da siteye mi gelmedi acaba ?
Yapımcı tarafı bir süredir ilerlemeyi %99.8 bandında tutuyor, duyduğum kadarıyla kendisine oyunun ne zaman çıkacağını soranlara da 'Bu oyunu beklemeyin artık, gidip başka oyunlar oynayın.' tarzı bir açıklaması olmuş.
Yani oyuna artık yapımcısı tarafından ya bu sürüm ya da sonraki sürüm terk edilebilir gözüyle bakmakta yarar var.
Telefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.Oyun böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım Ekli dosyayı görüntüle 16147
Oyunu oynamadım ilgimde yok ama baya beğenilen oyun diye biliyorum yazık olmuş böyle gereğinden fazla uzatmamak lazım en azından sevenlere destek verenlere bir final sürümü yapmak lazımdı diye düşünüyorumYapımcı tarafı bir süredir ilerlemeyi %99.8 bandında tutuyor, duyduğum kadarıyla kendisine oyunun ne zaman çıkacağını soranlara da 'Bu oyunu beklemeyin artık, gidip başka oyunlar oynayın.' tarzı bir açıklaması olmuş.