Teşekkürler beklemedeyizSylvie Senin yapabileceğin bir şey olacağını sanmıyorum, bu gece tekrar portlucaz ve bakıcaz.
Sorun düzeltildi, tekrar indirebilirsin.Teşekkürler beklemedeyiz
kanka baktım ona ama bende o güncelleme yok zaten pc de güncel ama olmuyor ne yaptıysam24H2 KB:5046740 Adlı guncelleme varsa gecmısıne bak kaldır bendede bazı oyunlarda yapıyo yada pc guncelle tam eksıksız dene
Bende calısıyo duzgun pc kapatıp actınmı peki oyle bır dene cunku bendede aynı sorun vardı duzeldıkanka baktım ona ama bende o güncelleme yok zaten pc de güncel ama olmuyor ne yaptıysam
kanka bu sorun bende 15 gundur falan var kaç defa kapatıp açtım vesayre güncellemelere de baktım ama hiçbir şekilde düzelmiyor farklı oyunlar da yükledim olmuyor maalesef ne yaptıysamBende calısıyo duzgun pc kapatıp actınmı peki oyle bır dene cunku bendede aynı sorun vardı duzeldı
Ben bir kaç iyun oynadım ama guncellemeyi yapamıyorumZaten oynamış olduğum bir oyunun gelmiş olması biraz üzsede beni herkese tavsiye ederik. Oyun gerçekten güzel hem animasyonları hemde hikayesi tavsiye ederim
kankam ben tum bıldıklerımı paylastım malesef :S denk gelırsem cozume cevaplarım yınekanka bu sorun bende 15 gundur falan var kaç defa kapatıp açtım vesayre güncellemelere de baktım ama hiçbir şekilde düzelmiyor farklı oyunlar da yükledim olmuyor maalesef ne yaptıysam
cansın dostum çok teşekkürler yine de <3kankam ben tum bıldıklerımı paylastım malesef :S denk gelırsem cozume cevaplarım yıne
oynayamamak bu yüzden başka yerlerden indirmek üzücü
Nereden yükledinoynayamamak bu yüzden başka yerlerden indirmek üzücü