Clone App uygulamasını indirip oyunu onun üzerinden çalıştırMobilden oynuyorum oyuna girerken tüm izinler verilmesine rağmen izinler verilemedi diyor çözümü var mıdır
Oldu teşekkür ederimClone App uygulamasını indirip oyunu onun üzerinden çalıştır
Yapımcı yeni bölüm yayınlarsa neden olmasıngüncelleme gelmeyecek mi?
hocam direkt googlea yazınca 7.0 sürümü çıkıyor da o yüzden sordumYapımcı yeni bölüm yayınlarsa neden olmasın
Yapımcı günlük olarak ilerleme tablosu yayınlıyor muhtemelen ona denk gelmişsindirhocam direkt googlea yazınca 7.0 sürümü çıkıyor da o yüzden sordum
Bu konunun birinci sayfasında patreon hesabı varAnasini satim 4 5 kere basdan basladim bitirdim hala gelmedi guncellemesi ben dortgozle gamorayi bekliyorum yapimcinin ismi cismi instasi filan yokmu ya girip takip edelim
Açılış ekranında bekletiyorsa normal biraz uzun oluyor orasıBu oyun redmi not 12 pro TLF açılmıyor yardım edin kafayı yecem
aynı sorun bendede var takıldım orda hiç bi türlü çıkamıyorumserenanın kopyası ile ilişkiye girdiğimiz yerde takılı kalıyor ilerlemiyor seçeneklere bassam da yardımcı olacak biri var mı ya da kayıt dosyası nerdedir
bi kaç kişi daha bu sorunla karşılaşmış çok kolay bi çözümü 40 sayfa boyunca anlatanlar tek bir yanıt bile atmamış bu sorunla ilgiliSerena yanımıza ışınlandıktan sonra serenanın kopyasıyla olan +18 sahneyi geçemiyorum. Oyun sahneyi tekrarlıyor.
aynı sorun bendede var :/aynı sorun bendede var takıldım orda hiç bi türlü çıkamıyorum
yardımcı olum lütfen
Sorunu çözdüm 2.saveime geri dönüp tekrar aynı sahneye gelince geçme seçeneği var oyunu oynarken 2.save almayı unutmayın derimaynı sorun bendede var :/