Phyrosca
Kayıtlı Üye
Net bir tarih yok.ne zaman ücretsize açılıcak ?
Net bir tarih yok.ne zaman ücretsize açılıcak ?
Oyun şu an herkese açık durumdadır. Yeni sürümünün ne zaman geleceğinin bellir bir tarihi yok.v16 ne zaman çıkacak şuan ücretlimi?
Sıraya alınıp en kısa sürede güncellenecektir.v16 son sürümünü yapımcı yayınlamış. Çeviri ne zaman gelir?
Teşekkürler. Bir arkadaş yorumlarda bu sürüm ile final yapacağını söylemis doğru mu?Sıraya alınıp en kısa sürede güncellenecektir.
O konuda bir bilgim yok yeni sürüm çıktığında eğer öyleyse hem konunun başlığı hem etiketleri değişir anlarız.Teşekkürler. Bir arkadaş yorumlarda bu sürüm ile final yapacağını söylemis doğru mu?
Discord sunucumuza katılıp üyelerimizden yardım isteyebilirsiniz.Arka planı değiştirmek için yazan şifreyi giriyorum ama açılmıyor
Destekçi Plus satın saldıysan onun 1 aylık kullanım süresi var ama,bu oyunu kapsamayan paketi satın aldığın da sınırsız dır.Ben öyle biliyorum.Anlamadığım bir şey var ben şubat ayında satın alma yapmıştım, haklı olarak 50 nin üzerinde oyunu oynama şansım yok bu kadar kısa zamanda. Şimdi oyuna girmek istediğimde yetkininiz yok diyor zaten satın almış olduğum bir oyunu neden tekrar satın almak zorundayım. Aynısı diğer oyunlarda da oluyor bu çok adaletli bir durum değil.
Destekçi Plus paketinin süresi 1 aydır eğer Şubat Erişim Ayı etkinliği rolü alsaydınız hala oyunları oynamaya devam edebilecektiniz.Anlamadığım bir şey var ben şubat ayında satın alma yapmıştım, haklı olarak 50 nin üzerinde oyunu oynama şansım yok bu kadar kısa zamanda. Şimdi oyuna girmek istediğimde yetkininiz yok diyor zaten satın almış olduğum bir oyunu neden tekrar satın almak zorundayım. Aynısı diğer oyunlarda da oluyor bu çok adaletli bir durum değil.
Şubat Erişim Ayı etkinliği rolü almıştım ancak giriş yapamıyorumDestekçi Plus paketinin süresi 1 aydır eğer Şubat Erişim Ayı etkinliği rolü alsaydınız hala oyunları oynamaya devam edebilecektiniz.
Dostum beta aşamasındaymış bende aldım giremedim betadan çıkınca girebilecekmişiz.Şubat Erişim Ayı etkinliği rolü almıştım ancak giriş yapamıyorum