Acayip iyi oyundu en son böyle once upon a lifetime oynarken eğlenmiştim çevirmenlerin eline sağlık devamını bekliyorum bu serinin yeri geldi güldük yeri geldi yine güldük ama amazon ormanları gibiydi be kardeşim neyse artık yapcak bişe yokBu oyunu çeviren dayıkar nerede la onların çevirdiği diğer oyunları yazın bakayım şuraya
V14 çıkmış zaten ne zaman gelir çevirisi bilmem amaO kadar oyun oynadım ama hiçbiri bu kadar zevkli değildi oyunun çevirileri de baya iyidi yeni bölümü tahmini ne zaman gelir
Oyun içerisinde ufak bir rehber mevcut karakter ile ilişkini yükselttiğin zaman mekanların alt kısmında ufak noktalar olusuyor onlara basarak devam edebilirsin.oyunun mantıgını bir ben mi çözemedim kaç gün oldu oynuyorum daha hiçbirşey görmedim hep aynı sahneler tekrar ediyor karakterin altında çıkan seçeneklere tıklayamıyorum?
Virüs programınız açık kaldığı için bu uyarıyı veriyor. Windows Defender ya da harici Virüs programını devre dışı bırakıp tekrar girmeyi deneyin. Her ihtimale karşı oyunu tekrar rardan çıkarıp girin.oyuna girerken şöyle bir hata alıyorum ama çözümü nedir bilen var mı?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Telefonunuzda yer açıp tekrar deneyin.İndirdim yüklerken uygulama yüklenemedi diyip yüklem iptal oluyor
animasyon var mı ? yetişkin sahnelerinde fotoğraf oluyor bazı oyunlar da hiç güzel olmuyor etiket kısmında animated yokta animasyon varsa oynarım teşekkürlerBu tür niye sevilmiyor anlam veremiyorum animasyonlar bomba hikayeleride genelde ortalama oluyor
Animasyon varanimasyon var mı ? yetişkin sahnelerinde fotoğraf oluyor bazı oyunlar da hiç güzel olmuyor etiket kısmında animated yokta animasyon varsa oynarım teşekkürler