DozgerMirza
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
bide çevirilmeden forumda yayınlanıyormu şimdiye kadar görmedimde yeni sistemmiOyun Türkçe çevirisi yapılmadı henüz.
bide çevirilmeden forumda yayınlanıyormu şimdiye kadar görmedimde yeni sistemmiOyun Türkçe çevirisi yapılmadı henüz.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Shoe glue yi bir türlü bulamıyorum, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? Markette satılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, eşya oluşturamıyorum.
Knka seninki ing miShoe glue yi bir türlü bulamıyorum, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? Markette satılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, eşya oluşturamıyorum.
Bu oyunların geneli Visual Novel yani Görsel Roman ve o şekilde devam etmesi taraftarıyım. RPGM olunca başka bir kategoriye giriyor.EN GÜZELİ RPGM DİĞER TÜRLÜ GÜZEL OLMUYOR SADECE OKUMAKLA
Net bir tarih yok final ne zaman vereceği ile ilgili final vermeden de çevirisi yapılmaz büyük ihtimalle.Türkçe ne zaman geliyor vee final tahmini ne zaman
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bazı güncellemeler ve oyunlar söylendi.şubat ayı için abone olmayı düşünüyorum fakat hangi oyunlar gelecek ne olacak onlar süpriz mi olacak bilgilendirme mesajına tıklıyorum göremezsiniz diyor
Türkçesı ni sabırsızlıkla bekliyoruzEkli dosyayı görüntüle 5220
GENEL BAKIŞ
Treasure of Nadia, Lust Epidemic'in devam oyunudur. Treasure of Nadia'da, yakın zamanda ölen babasının yerini doldurmak ve ünlü bir hazine avcısı olmak isteyen genç bir adamın kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Yol boyunca çeşitli kadın arkadaşlarla tanışacaksınız!
Paylaşılan Tarih: 13.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: v.73022
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.78 GB
Oyun Boyutu MAC: 3.79 GB
Oyun Boyutu APK: 1.09 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, 2D game, Male protagonist, Animated, Milf, Adventure, Voiced, Vaginal sex, Anal sex, Exhibitionism, Voyeurism, Masturbation, Mobile game, Big tits, Big ass, Handjob, Teasing, Oral sex, Drugs, Virgin, Sex toys, Titfuck, Stripping, Groping, Group sex, Lesbian
RAR'dan çıkarttıktan sonra Treasure of Nadia oyununu çalıştırın.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - MIXDROP
MAC
MEGA - UPLOADHAVEN
ANDROİD
MEGA - MIXDROP
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5221
Şuna bir çeviri üffEkli dosyayı görüntüle 5220
GENEL BAKIŞ
Treasure of Nadia, Lust Epidemic'in devam oyunudur. Treasure of Nadia'da, yakın zamanda ölen babasının yerini doldurmak ve ünlü bir hazine avcısı olmak isteyen genç bir adamın kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Yol boyunca çeşitli kadın arkadaşlarla tanışacaksınız!
Paylaşılan Tarih: 13.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: v.73022
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.78 GB
Oyun Boyutu MAC: 3.79 GB
Oyun Boyutu APK: 1.09 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, 2D game, Male protagonist, Animated, Milf, Adventure, Voiced, Vaginal sex, Anal sex, Exhibitionism, Voyeurism, Masturbation, Mobile game, Big tits, Big ass, Handjob, Teasing, Oral sex, Drugs, Virgin, Sex toys, Titfuck, Stripping, Groping, Group sex, Lesbian
RAR'dan çıkarttıktan sonra Treasure of Nadia oyununu çalıştırın.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - MIXDROP
MAC
MEGA - UPLOADHAVEN
ANDROİD
MEGA - MIXDROP
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5221
nisan da çıkacakZaten yeterince ilerledi oyun şu ana kadar çeviri yapılabilir. Çevirilip oynayıp bitirilene kadar da finale yaklaşıp sonrasında kalan kısım halledilebilir böyle büyük ve %70 den fazlası bitmiş oyunun sonunu beklemek zor
saygı duyarım hocamBu oyunların geneli Visual Novel yani Görsel Roman ve o şekilde devam etmesi taraftarıyım. RPGM olunca başka bir kategoriye giriyor.