Oyunun dosyaları anti-virüsten dolayı eksik inmiş olabilir.Oyun Rar'dan çıkmıyor, The archive is corrupt ( arşiv bozuk ) hatası veriyor ?
Boşverdim oynamıyorum alaka için teşekkür ederim.Oyunun dosyaları anti-virüsten dolayı eksik inmiş olabilir.
Haritada dolaşırken ki görünümü kastediyorsanız oyunun kendisi öyle sahnelerde grafikler iyi bir sıkıntı yok.Android te grafikler çok kötü. Bir çözümü var mı
Sahnelerde grafik daha kötü oluyorHaritada dolaşırken ki görünümü kastediyorsanız oyunun kendisi öyle sahnelerde grafikler iyi bir sıkıntı yok.
Bu apk yapımcı tarafından yapıldı bizim kendi yaptığımızda bu tarz bir problem yoktu bilgim yok maalesef.Sahnelerde grafik daha kötü oluyor
İlgilendiğiniz için teşekkürlerBu apk yapımcı tarafından yapıldı bizim kendi yaptığımızda bu tarz bir problem yoktu bilgim yok maalesef.
Rica ederim.Boşverdim oynamıyorum alaka için teşekkür ederim.
Save Editor ile yapıldığını söyleniyordu.Oyunda hile varmı para biriktirmede zorluk yaşıyorum
One ben bilmiyorum nasıl yapacamSave Editor ile yapıldığını söyleniyordu.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.One ben bilmiyorum nasıl yapacam
Ooo ben katıldım ona kime ne yazcam bilmiyorum katılalı 1 hafta olduDiscord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Yetkililerden discord'a özel '' Treasure of Nadia Erişimcisi '' rolü aldıktan sonra, Nadia için bir odamız var oraya yazdığında yardımcı olacaklardır.Ooo ben katıldım ona kime ne yazcam bilmiyorum katılalı 1 hafta oldu
Çıktı mı ki yeni sürümü90072 gelmeyecek mi İngilizce versiyonuna
Türkçe bölümündeki 90072 ondan sordum bendeÇıktı mı ki yeni sürümü
Yetkililerden nasıl alacam o rolü ne yapmam lazımYetkililerden discord'a özel '' Treasure of Nadia Erişimcisi '' rolü aldıktan sonra, Nadia için bir odamız var oraya yazdığında yardımcı olacaklardır.