3 gün sonra yeni bir update daha gelicek ama oyun Lust Epidemic gibi çok geç biter. Yıl sonuna doğru biterOyun ne zaman full biter ya, bir fikriniz var mı
Hayır kaldığın yerden devam ediyorOyunun her günceli çıktığında save dosyası çöp mü oluyor?
Hayır oyunu silsenizde kayıt dosyalarınız aynısı gibi kalır.Oyunun her günceli çıktığında save dosyası çöp mü oluyor?
Android olur mu kardeşimLust Epidemic oyununun yapımcısının yaptığı bir oyun. Gayet kaliteli ama oyun türü farklı olduğu için herkes sevmeye bilir. Bu tür oyunlar içinde en iyi oyunlardan biri. Final verdikten sonra Türkçe çevirisinin gelmesini isterim.
Çeviri yapılırsa Android'e de gelecektir.Android olur mu kardeşim
Final sürümü çıkmadığı sürece çevirisi yapılmayacak.artık Türkçe gelsinn
1 Yerde Takıldım şu kitap verme kütüphanede bide alkol verme %7 de kaldı öyle yardım edebilecekEkli dosyayı görüntüle 1054
GENEL BAKIŞ
Treasure of Nadia, Lust Epidemic'in devam oyunudur. Treasure of Nadia'da, yakın zamanda ölen babasının yerini doldurmak ve ünlü bir hazine avcısı olmak isteyen genç bir adamın kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Yol boyunca çeşitli kadın arkadaşlarla tanışacaksınız!
Paylaşılan Tarih: 17.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 60113
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
PC Dosya Boyutu: 3.39 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, 2D game, Male protagonist, Animated, Milf, Adventure, Voiced, Vaginal sex, Anal sex, Exhibitionism, Voyeurism, Masturbation, Mobile game, Big tits, Big ass, Handjob, Teasing, Oral sex, Drugs, Virgin, Sex toys, Titfuck, Stripping, Groping, Group sex, Lesbian
RAR'dan çıkarttıktan sonra Treasure of Nadia oyununu çalıştırın.
Alkol icin bara git sex on beach al bardan ve kitabi içinse kütüphaneye gir parılı yer olacak ordan seç al bunlari naomiye verince sahne açılacak1 Yerde Takıldım şu kitap verme kütüphanede bide alkol verme %7 de kaldı öyle yardım edebilecek
Alkol tamamda parıltı yok bi kitap var sıkıcı diyo sarı kitapAlkol icin bara git sex on beach al bardan ve kitabi içinse kütüphaneye gir parılı yer olacak ordan seç al bunlari naomiye verince sahne açılacak
Çevirmenler oyunu çevirmek isterlerse projeye yer alır şuanlık bir Bilgi yok...Aylar oldu hala final vermedi hala Türkçesi gelmedi
Final olmadan çevirmezler çünkü yapımcı seri güncelleme atıyor ve daha oyun %47 de Lust Epidemic oynadiysan anlarsın zaten yapımcı kısa soluklu bir oyun yapmıyor.Aylar oldu hala final vermedi hala Türkçesi gelmedi