EMRAH75
Kayıtlı Üye
Bilemiyorum halen güncellemeleri devam etmekte 6 gün sonra yeni güncellemesi gelicekOyun ne zaman full biter ya, bir fikriniz var mı
Bilemiyorum halen güncellemeleri devam etmekte 6 gün sonra yeni güncellemesi gelicekOyun ne zaman full biter ya, bir fikriniz var mı
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna katılmak için tıkla! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsanız size yardımcı olacaklardır.Zip olarak indi ve apk dosyası inmedi. Sitenizi yeni keşfettim ve oyunu kurmayı bilmiyorum. Oyunu nasıl kurabileceğimi söyler misiniz?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna katılmak için tıkla! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsanız size yardımcı olacaklardır.Merhabalar oyunda bir sorunla karşılaştım clare kütüphaneye gelip kitabını geri alıyor sonra takip edip mağaraya giriyoruz ya orda pirate diary kitabını alınca madalyn kayboluyor oyundan neden oluyor bu hata acaba bilen var mı ??
Oyun tamamen bitince büyük ihtimalTreasure of Nadia android turkce dil ne zaman gelecek
Yoo oyun harika belki siz tam oyunu kavrayamamizsinizdir yoksa oyun mükemmel benceHiç beğenmedim ya 1 gb boşa gitti ingilizce bide
Oyunu indirmeden önce konunun 1.sayfasından dil seçenekleri kısmından kontrol edipte indiriniz. Orda ingilizce veya türkçe olduğu gözükmektedir.Hiç beğenmedim ya 1 gb boşa gitti ingilizce bide
full bitmesi baya uzun sürebilir reis lust epidemic kadar olursa bi 6 7 aya anca full biter. o da en erken tahminimceOyun ne zaman full biter ya, bir fikriniz var mı
Güncellendi.%40 civarında sürüm bitti ama dolu doluydu. yeni sürüm ne zaman gelir ?