ReckyRey
Doğasever
Özel konuşmadan iletişime geçilmiştir.bu oyunun ingilizce yada farklı bir dilde kılavuzu mevcut mu acaba? Discorddan soracaktım fakat yardım kanalına ulaşamadım.
Özel konuşmadan iletişime geçilmiştir.bu oyunun ingilizce yada farklı bir dilde kılavuzu mevcut mu acaba? Discorddan soracaktım fakat yardım kanalına ulaşamadım.
Yapımcı, oyunu çok seri güncellediği için Türkçe çevirisi yapılmıyor.Şu oyunun çevirisini yapsanız gerçekten çok iyi olur ya
En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.abi nolursunuz türkçe
Türkçe dil için oylama ne zaman gelir. Harika bir oyun. Lust E. Tarzı oyunEkli dosyayı görüntüle 1054
GENEL BAKIŞ
Treasure of Nadia, Lust Epidemic'in devam oyunudur. Treasure of Nadia'da, yakın zamanda ölen babasının yerini doldurmak ve ünlü bir hazine avcısı olmak isteyen genç bir adamın kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Yol boyunca çeşitli kadın arkadaşlarla tanışacaksınız!
Paylaşılan Tarih: 17.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 46082
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
PC Dosya Boyutu: 2.66 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, 2D game, Male protagonist, Animated, Milf, Adventure, Voiced, Vaginal sex, Anal sex, Exhibitionism, Voyeurism, Masturbation, Mobile game, Big tits, Big ass, Handjob, Teasing, Oral sex, Drugs, Virgin, Sex toys, Titfuck, Stripping, Groping, Group sex, Lesbian
RAR'dan çıkarttıktan sonra Treasure of Nadia oyununu çalıştırın.
Oylama ne zaman gelir belli değil. En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.Türkçe dil için oylama ne zaman gelir. Harika bir oyun. Lust E. Tarzı oyun
Her gün sayfayı kontrol etmek rutinim oldu ?. Harika işler başarıyorsunuz.Oylama ne zaman gelir belli değil. En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.
Teşekkürler, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ?Her gün sayfayı kontrol etmek rutinim oldu ?. Harika işler başarıyorsunuz.
Türkçesi yok çevirisine başlamadı eğer başlanırsada final verdikten sonra başlanıcaktır çoğu kişininde tahmini ve isteğinde bu ama çevirisi yapılmaya da bilirŞuan APK Türkçe yokmu?
Sevenler denemek istiyor ama çoğu kişi Türkçesinin gelmesini bekliyor denemek içinLust Epidemic severler kesinlikle denemeli.
Yapımcı oyunu çok seri güncellendiği için türkçe çevirisi yapılmıyor.Türkçesini herkesin beklediği oyun ama halen Türkçe olmaması başlanmaması beni gerçekten şaşırtıyor herkes oyunun Türkçesini bekliyor gerçekten bi an önce Türkçesi gelmeli
Oyum bittikten sonra yapılması gibi bir planlama var mı peki bitince çevirisi gelir miYapımcı oyunu çok seri güncellendiği için türkçe çevirisi yapılmıyor.
Çok istek olursa projelerimiz arasına eklenebilir.Oyum bittikten sonra yapılması gibi bir planlama var mı peki bitince çevirisi gelir mi
Ben sormanıza gerek olduğunu pek düşünmüyorum çünkü oyuna gelen okuduğum neredeyse her yorum Türkçesinin gelmesini istiyoruz diyeÇok istek olursa projelerimiz arasına eklenebilir.