Bu sorunun cevabı Discord Sunucumuzda #bilinen-sorunlar-çözümleri kanalında var.Oyundan atma fixlendi mi?
markette kilitli deniz fenerinin altındaki yeri acacam ama patlayıcı lazım onun içinde malzeme eksik cıkmıyordettaw Markette olması gerekiyor kontrol ettin mi ?
Discord Sunucumuza katılıp #treasure-of-nadia-yardım kanalının sabitlenen mesajlarında item hilesi anlatıldı, katılıp hileyi yapıp istediğin malzemeyi alabilirsinmarkette kilitli deniz fenerinin altındaki yeri acacam ama patlayıcı lazım onun içinde malzeme eksik cıkmıyor
Ney eksikmarkette kilitli deniz fenerinin altındaki yeri acacam ama patlayıcı lazım onun içinde malzeme eksik cıkmıyor
En son sürüm olan v10112 mi indirdiniz ? indirmediyseniz Türkçe bir şekilde aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Oyun bitince bonus sahnele gelecek dio nasıl bakicagiz ona
92081 burdan indirdigimEn son sürüm olan v10112 mi indirdiniz ? indirmediyseniz Türkçe bir şekilde aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Treasure of Nadia, Lust Epidemic oyununun devamı niteliğindedir. Siz, ölmüş babasının yerini doldurmaya çalışan ve ünlü bir hazine avcısı olma yolunda ilerleyen genç bir erkeği oynuyorsunuz. Yol boyunca bi çok kadınla tanışacaksınız. Tam rakamı vermek gerekirse bu sayı 12...adultoyunceviri.com
Son sürüme güncelledi, indirip devamını oynayabilirsiniz.92081 burdan indirdigim
Peki tşklerSon sürüme güncelledi, indirip devamını oynayabilirsiniz.
Hile ile envantere ekleyebilirsiniz.tanrıların tılsımını yanlışlıkla sattım tekrar nasıl bulabilirim
hile nasıl oluyor bilemiyorumHile ile envantere ekleyebilirsiniz.
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia kanalında sabitlenen mesajlarda nasıl hile yapacağınızı gösteren bir yazı mevcut.hile nasıl oluyor bilemiyorum
İnternette oynanış videoları mevcut veya discord sunucumuzda bulunan Treasure of Nadia kanalından yardım alabilirsiniz.%40 kadar geldim ormanda ilerleyin diyor ne yapacağımı bulamadım yardım edebilecek biri var mı
Discord sunucumuza katılarak veya oynanış videolarından yardım alabilirsiniz. Hile menüsü oyuna eklendi ama oyunu tekrar indirmeniz gerekmekte veya save editör'den hile yapabilirsiniz.Agalar ben şu alümin mi ne o şeyden bulamıyorum oyun bana ormanda karıncaları yok edecek parşomen bul diyo buluyorum ama sonra eşya eksikliğinden yapamıyorum nasıl yapcam yardım edin ayreten androşd hilesi yokmu