Oyunlarımızda trojan virüsü gibi şeyler bulunmuyor. Exe dosyasını çevirileri korumak için şifrelediğimiz için defender içini tarayıp güvenli bir yazılım olduğunu tespit edemediği için öyle algılıyor.Oyunu yükledim ve yukledikten sonra jurulumu yaptım %100 olduğunda altta defenderdan virüs uyarısı geldi ve ne göreyim indirdiğim oyundan trojan çıktı cidden de bunu son bekleyeceğim yerdiniz çok teşekkür ederim
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz.yardımcı olurmusnuz şu bölümü geçemiyorum.(gizli bir koyda nehir kenarında beton için bir işçilik parşömeni var) burada kaldım taş tılsım bulamıyorum bulamadıgım için üretim yapamıyorum nasıl bulacam bu taş tılsımları
Aynı sorun bende de var şu an, takılı kaldım.yardımcı olurmusnuz şu bölümü geçemiyorum.(gizli bir koyda nehir kenarında beton için bir işçilik parşömeni var) burada kaldım taş tılsım bulamıyorum bulamadıgım için üretim yapamıyorum nasıl bulacam bu taş tılsımları
Hile yaptıysanız oyun buga girmiştir. Tekrar hile yapıp envanterinize taş tılsım ekleyebilirsiniz.Ben de buga girdi galiba beton için taş tılsım bulmam gerek ama tılsım hiç bir şekilde gözükmüyor veya bulamıyorum.
Pop-up reklam sayfalarından indirme yapmış olmalısınız çünkü bizim RAR dosyalarımızda herhangi bir şifre bulunmuyor.Clouddan indirdiğim linkte winrar data2 klasörünün şifresi nedir ?
Windows defender veya antivirüs programınız varsa devre dışı bırakın, clear.exe'yi çalıştırıp oyunu yönetici olarak çalıştırın sorun düzelecektir.%99'da kalıyor error veriyor ne yapmalıyım?
Açılan harici sekmeleri kapatıp ilerleyiniz.bu ne saçma indirme linkleri bir türlü hiçbir indirme linki işe yaramıyor anca reklam sayfaları
Öyle isimde bir RAR dosyası bulunmuyor yanlış indirmişsiniz. Reklam Pop-up sayfalarını geçtiğinize emin olun.clouddan 9gb civarında indirdim dosyanın adı da data_2