Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
S

seko1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Envanteri nasıl açıyoruz oyunu nasıl kayıt ediyoruz andoritte

C

cem1471

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu yükledim ve yukledikten sonra jurulumu yaptım %100 olduğunda altta defenderdan virüs uyarısı geldi ve ne göreyim indirdiğim oyundan trojan çıktı cidden de bunu son bekleyeceğim yerdiniz çok teşekkür ederim

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Oyunu yükledim ve yukledikten sonra jurulumu yaptım %100 olduğunda altta defenderdan virüs uyarısı geldi ve ne göreyim indirdiğim oyundan trojan çıktı cidden de bunu son bekleyeceğim yerdiniz çok teşekkür ederim
Oyunlarımızda trojan virüsü gibi şeyler bulunmuyor. Exe dosyasını çevirileri korumak için şifrelediğimiz için defender içini tarayıp güvenli bir yazılım olduğunu tespit edemediği için öyle algılıyor.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
seko1 2 parmağınızla ekrana dokunun envanter açılacak oradan telefonu seçip kayıt alabilirsiniz.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
yardımcı olurmusnuz şu bölümü geçemiyorum.(gizli bir koyda nehir kenarında beton için bir işçilik parşömeni var) burada kaldım taş tılsım bulamıyorum bulamadıgım için üretim yapamıyorum nasıl bulacam bu taş tılsımları
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz.

H

HaLoSinss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu ne saçma indirme linkleri bir türlü hiçbir indirme linki işe yaramıyor anca reklam sayfaları

I

ihtilal

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Clouddan indirdiğim linkte winrar data2 klasörünün şifresi nedir ?

novahkhiin

novahkhiin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yardımcı olurmusnuz şu bölümü geçemiyorum.(gizli bir koyda nehir kenarında beton için bir işçilik parşömeni var) burada kaldım taş tılsım bulamıyorum bulamadıgım için üretim yapamıyorum nasıl bulacam bu taş tılsımları
Aynı sorun bende de var şu an, takılı kaldım.

novahkhiin

novahkhiin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben de buga girdi galiba beton için taş tılsım bulmam gerek ama tılsım hiç bir şekilde gözükmüyor veya bulamıyorum.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Ben de buga girdi galiba beton için taş tılsım bulmam gerek ama tılsım hiç bir şekilde gözükmüyor veya bulamıyorum.
Hile yaptıysanız oyun buga girmiştir. Tekrar hile yapıp envanterinize taş tılsım ekleyebilirsiniz.

I

ihtilal

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
clouddan 9gb civarında indirdim dosyanın adı da data_2

I

ihtilal

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hatta dosyayla beraber not defteri clear eki falan da vardı yanlış olduğunu zannetmiyorum

A

asiii

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba yardımcı olursanız sevinirim ben oyunu ilk çıktığında da parasıyla aldım 75 de sildim sonra şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum nsl yapicam dosya kayıtlı değil hepsini sildim

Üst Alt