CumaLee
Kayıtlı Üye
Android versiyonu var oyunun fotoğraflarını veya sahnelerini internetten bulabilirsiniz.Oyunun android versiyonu var mı ona göre satın almak istiyorum ve konu tam olarak ne satın almadan görebilir miyim
Android versiyonu var oyunun fotoğraflarını veya sahnelerini internetten bulabilirsiniz.Oyunun android versiyonu var mı ona göre satın almak istiyorum ve konu tam olarak ne satın almadan görebilir miyim
Şifrenizi yazın gözükmüyor ama kabul edecektir.böyle bir sayfa geliyor ve kullanıcı isim yazdıktan sonra şifre kabul etmiyorEkli dosyayı görüntüle 6658
Yorumlarda en az 10 kere cevapladık, duyuru attık ve konuda kocaman yazıyla yazdık. Herkesin erişimine aksine bir karar almadığımız sürece açılmayacak. Bu ve The Twist oyununun Türkçe versiyonlarını erişmek için Mağazadan üyelik almanız gerekecek.Peki tam olarak ne Zaman herkesin erişimine açılır
Discord üzerinden bana özelden ulaşabilirsiniz bu konuda.Oyunu almak istedim ama satın alma işlemini gerçekleştiremedim sadece Türkiye için satış işlemi var ben güney Amerika da yaşıyorum bu haksızlık
Bazı etkinlikleri yapmamışsınızdır. Eksik yapanların kimisi 60'lar da, kimisi 50'ler de bitiriyor.Oyunun ingilizce versiyonu da %70 kere geldim Türkçe olarak oynuyorum %58 de oyun bitiyor güncelleme gelicek diyor dün ilk indirme yaptığın zaman boyut 2.2 GB di şuan indirdim tekrar 1.7 GB boyut var bir gariplik yokmu? Oyunun yarisinda bitmiş olamaz.
Android için : Android\Data\treasureofnadia.adultoyunceviri.com\saveOyunun kayıt dosyaları nerede?
Teşekkür ederim.Android için : Android\Data\treasureofnadia.adultoyunceviri.com\save
PC için : %appdata%>Local>UserData
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Kütüphane girişindeki iki adet kırmızı ışık var sağdaki yeşil yap dışarı çık sağ üst köşede sandık var onu alman gerekkidianayı evimize gönderdikten sonra onur gizli kutusunu nasıl bulucaz
1 Hafta içinde Türkçe şekilde gelir.v.77032 sürümü ne zaman güncelleme gelicek
Destekçiniz bittiği için giremiyorsunuzdur.oyuna giremiyorum isim yada şifre yanlış diyor ama doğru giriyorum