Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun android versiyonu var mı ona göre satın almak istiyorum ve konu tam olarak ne satın almadan görebilir miyim
Android versiyonu var oyunun fotoğraflarını veya sahnelerini internetten bulabilirsiniz.

J

jakop

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
böyle bir sayfa geliyor ve kullanıcı isim yazdıktan sonra şifre kabul etmiyor

Sarp96

Sarp96

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Peki tam olarak ne Zaman herkesin erişimine açılır

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Peki tam olarak ne Zaman herkesin erişimine açılır
Yorumlarda en az 10 kere cevapladık, duyuru attık ve konuda kocaman yazıyla yazdık. Herkesin erişimine aksine bir karar almadığımız sürece açılmayacak. Bu ve The Twist oyununun Türkçe versiyonlarını erişmek için Mağazadan üyelik almanız gerekecek.

R

RİCO

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu almak istedim ama satın alma işlemini gerçekleştiremedim sadece Türkiye için satış işlemi var ben güney Amerika da yaşıyorum bu haksızlık 😒

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Oyunu almak istedim ama satın alma işlemini gerçekleştiremedim sadece Türkiye için satış işlemi var ben güney Amerika da yaşıyorum bu haksızlık 😒
Discord üzerinden bana özelden ulaşabilirsiniz bu konuda.

kızgın57

kızgın57

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunun ingilizce versiyonu da %70 kere geldim Türkçe olarak oynuyorum %58 de oyun bitiyor güncelleme gelicek diyor dün ilk indirme yaptığın zaman boyut 2.2 GB di şuan indirdim tekrar 1.7 GB boyut var bir gariplik yokmu? Oyunun yarisinda bitmiş olamaz.

mstf01

mstf01

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunun kayıt dosyaları nerede?

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
Oyunun ingilizce versiyonu da %70 kere geldim Türkçe olarak oynuyorum %58 de oyun bitiyor güncelleme gelicek diyor dün ilk indirme yaptığın zaman boyut 2.2 GB di şuan indirdim tekrar 1.7 GB boyut var bir gariplik yokmu? Oyunun yarisinda bitmiş olamaz.
Bazı etkinlikleri yapmamışsınızdır. Eksik yapanların kimisi 60'lar da, kimisi 50'ler de bitiriyor.

J

jakop

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
dianayı evimize gönderdikten sonra onur gizli kutusunu nasıl bulucaz

kızgın57

kızgın57

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
v.77032 sürümü ne zaman güncelleme gelicek