Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
dünden beri janetin evini basan farelerin olduğu yeri geçemiyorum bir böcek vardı ilk kata koydum oyaladım fareleri ikinci kat için böcek lazım ormanda denk geliyorum böceğe takip ediyorum ortadan kaybolmuş oluyor gittiği yere vardığımda nasıl geçebilirim bu görevi :d
Konuyla ilgili yardım alabilmek için Discord Sunucumuza gelebilirsiniz.

V

Vipozmekik

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
pc de save dosyalarını buldum ama nasıl düzenleyebilirim
parayı arttırmaya çalışıyorum
ayrıca cheat engine den olurmu

M

magichunters

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu indirdim, ancak kullanıcı adı veya şifre hatalı mesajı veriyor. Oyun başlamıyor.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Oyunu indirdim, ancak kullanıcı adı veya şifre hatalı mesajı veriyor. Oyun başlamıyor.
Sanırım sorunu çözmüşsün ama bir daha ki sefer girerken kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

K

kmr001

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu konu altında biraz baktım ama bulamadım birçok oyunu oynadım sıkıntı yaşamadım ama bu oyunda data20.ini engelleniyor sıkıntılı bir dosya mı? sorduktan sonra kısıtlamasını kaldırayım dedim.

F

fatih4128

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
final sürümü geldi bu arada artık çevrilebilir diye düşünüyorum.

M

mahmut37

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
%62 EMİLY VE ALİA RESİM ÇEKME GÖREVİ VAR ALİA NIN EVİ ORDA TAKILIP KALIYO HİÇ BİR ŞEKİLDE CEVAP VERMİYO NE YAPMAM LAZIM.

R

Rokkie

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
türkçe çevirisi geldimi yoksa hala ingilzcemi oyun

C

cilgin50

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda telefonu nasıl açıyoruz mobilde olduğu için açamadım bilgisi olan yardımcı olabilirim

O

oexa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
discord davet linki yollanmış geçen gün sorduğum soru üzerine yardımcı olunabilmesi için fakat discord hesabım yok forumda yok mu hamam böceğini nasıl bulabilceğimi bilen ? 2 tane hamam böceği gerekiyordu janetin evini fareler bastı dikkat dağıtmak için her kata salmamız gerekiyor böcekleri elimde 1 tane vardı ilk kata saldım ikinci kat için bir hamam böceği daha bulmam lazım bar tuvaleti ve ormanda eski görevlerde kapan hazırlarken bulabiliyordum şimdi bar tuvaleti benim odamdan daha temiz vaziyette ormanın derinlikleri desen 1-2 defa denk geldim böceğe peşinden takip ettim gittiği yere kadar haritadan kayboldular resmen çıkmaz yere bile girdiler her tarafı aradım çıkmaz yerde yine bulamadım şimdi hiç çıkmıyolar ormanda da 3 gündür geçemiyorum şu görevi

XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Kredi
0$
discord davet linki yollanmış geçen gün sorduğum soru üzerine yardımcı olunabilmesi için fakat discord hesabım yok forumda yok mu hamam böceğini nasıl bulabilceğimi bilen ? 2 tane hamam böceği gerekiyordu janetin evini fareler bastı dikkat dağıtmak için her kata salmamız gerekiyor böcekleri elimde 1 tane vardı ilk kata saldım ikinci kat için bir hamam böceği daha bulmam lazım bar tuvaleti ve ormanda eski görevlerde kapan hazırlarken bulabiliyordum şimdi bar tuvaleti benim odamdan daha temiz vaziyette ormanın derinlikleri desen 1-2 defa denk geldim böceğe peşinden takip ettim gittiği yere kadar haritadan kayboldular resmen çıkmaz yere bile girdiler her tarafı aradım çıkmaz yerde yine bulamadım şimdi hiç çıkmıyolar ormanda da 3 gündür geçemiyorum şu görevi

Daha fazla yardım almak istiyorsan discord kurup toplulugumuza katılabilirsin Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!

Üst Alt