Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
P

Pallen

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android sürümünde sürekli oyundan atmaya başladı, önceden böyle değildi.

T

tludaaina

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
her iki dosya da virüs algılıyor virüstotalden tarattım trojan çıkıyor bu exe biraz farklı neden böyle yapmışlar anlamadım

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
her iki dosya da virüs algılıyor virüstotalden tarattım trojan çıkıyor bu exe biraz farklı neden böyle yapmışlar anlamadım
Çeviri dosyalarını şifrelediğimiz için Windows Defender ve virüs programları onları virüs olarak algılıyor yoksa oyunlarımızda herhangi bir kötü yazılım bulunmamaktadır.

I

Ismaildmr19033

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda hata mı var varsa yüklemiyeyim aydınlatır mısınız

C

ccg5846

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar janetin evinde fare kapanı kurma görevi nasıl yapılıyor

deredevil1

deredevil1

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
oyunu tam ekran yapınca kalitesi düşüyor ne yapmam gerek

1

1gemi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun final sürümü yayınlandı tahminen ne zaman tam versiyonu paylaşırsınız? Şimdi başlayıp yarım kalmasını istemiyorum da

S

Serox01

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu apk olarak indiriyorum ama PC sürümü çıkıyor karşıma, telefon ekranında hiçbir şey görünmüyor envantere bakmam lazım fakat sadece hareket ediyor

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Oyunu apk olarak indiriyorum ama PC sürümü çıkıyor karşıma, telefon ekranında hiçbir şey görünmüyor envantere bakmam lazım fakat sadece hareket ediyor
Dokunmatik Ekran Kontrolleri

Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.

Sola Kaydırma: Geri sarar.

Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.

Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.

2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.

Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.

O

oexa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunun %67 lik kısmına kadar geldim janetin evini fareler bastı bir hamam böceği vardı ilk kata onu saldım dikkatleri dağıttı üst kat için hamam böceği lazım ama ormanın derinliklerine inip böceği bulsam bile kaçıyor nereye gidiyorsa takip ediyorum sağa sola her tarafa bakıyorum eser yok böcekten oyun hatası felan mı bu niye yakalayamıyorum girdiği yere girdiğimde kaybolmuş oluyor

Üst Alt