AndroidHangi platformdan oynuyorsunuz?
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia için bir oda var oraya bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır. PallenAndroid
Çeviri dosyalarını şifrelediğimiz için Windows Defender ve virüs programları onları virüs olarak algılıyor yoksa oyunlarımızda herhangi bir kötü yazılım bulunmamaktadır.her iki dosya da virüs algılıyor virüstotalden tarattım trojan çıkıyor bu exe biraz farklı neden böyle yapmışlar anlamadım
Teşekkürler ama discord kullanmıyorum siz yapsanız lütfen zaten yalnızca bende değil sorun başkalarında da varDiscord sunucumuzda Treasure of Nadia için bir oda var oraya bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır. Pallen
Sisteme göre değişiklik gösterebiliyor hata ondan dolayı gelip sizin belirtmeniz yardımcı olmamız açısından daha iyi olur.Teşekkürler ama discord kullanmıyorum siz yapsanız lütfen zaten yalnızca bende değil sorun başkalarında da var
İlk önce fare kapanı kurmak için gerekli elementi al veya topla. Fare kapanı kur sonra Janet'in evine git ve Janet ile konuşArkadaşlar janetin evinde fare kapanı kurma görevi nasıl yapılıyor
Hikaye %92 te bitiyor%70 ten sonra hikaye devam ediyor mu?
Elimizden geldiğince en kısa sürede paylaşmaya çalışacağız.Oyunun final sürümü yayınlandı tahminen ne zaman tam versiyonu paylaşırsınız? Şimdi başlayıp yarım kalmasını istemiyorum da
Final sürümü gelecek.Final dimi bu Baska sürüm gelmicek
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyunu apk olarak indiriyorum ama PC sürümü çıkıyor karşıma, telefon ekranında hiçbir şey görünmüyor envantere bakmam lazım fakat sadece hareket ediyor